همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی آغاز شد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی آغاز شد

همایش بین المللی دو روزه نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی صبح امروز با حضور جمعی از مقامات عالی کشوری و لشکری و نخبگان، اندیشمندان و رهبران جهان اسلام در سالن همایش های صدا و سیما آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی، همایش نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی دقایقی پیش با حضور علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، علی اکبر ولایتی دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی و رئیس شورای سیاستگذاری همایش، ابراهیم جعفری نخست وزیر سابق عراق و عضو شورای عالی بیداری اسلامی، ابراهیم حسن بیگی رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در محل سالن همایش های بین المللی صدا و سیما آغاز شد.
از دیگر حاضران در این همایش دو روزه رهبران و اندیشمندان جهان اسلام از 32 کشور جهان هستند.
برگزاری نشست های تخصصی پیرامون آینده جهان اسلام و نقش رهبران و متفکران در تغییر هندسه قدرت جهانی از دیگر برنامه های همایش 2 روزه نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی است.