همایش "دفاع ملی، دفاع همه جانبه برای دستیابی به عزت ملی" 17 اسفند برگزار می شود | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

دكتر حسن بيگي رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی خبر داد:
همایش "دفاع ملی، دفاع همه جانبه برای دستیابی به عزت ملی" 17 اسفند برگزار می شود
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی اعلام کرد: همایش "دفاع ملی دفاع همه جانبه برای دستیابی به عزت ملی" با رویکرد اقتصاد تدافعی ، سیاست، روابط خارجی ، پدافند غیرعامل 17 اسفند برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه عالي دفاع ملي، دكتر ابراهیم حسن بیگی رئیس دانشگاه عالی دفاع صبح امروز در نشست خبری از برگزاری این همایش با حضور نهادهای لشکری و کشوری و متخصصین دفاع ملی در محل دانشگاه عالی دفاع ملی خبر داد و گفت:این همایش با مشارکت و همکاری سازمان‌های نیروهای مسلح و وزارتخانه‌های مختلف در قوه مجریه، مقننه، قضائیه و همچنین دانشگاه‌های مهم کشور ‌در بخش نیروهای مسلح و وزارت علوم برگزار می‌شود.
وي ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و امام شهدا گفت: اصل ضرورت و وجوب دفاع بر هیچکس پوشیده نیست و به تعبیر مقام معظم رهبری دشمنان انقلاب اسلامی و ملت ایران در روند مقابله با انقلاب اسلامی به صورت پیوسته و در یک چارچوب کلی عمل می‌کنند، بنابراین ضرورت دارد ما هم در قالب دفاع همه‌جانبه از ارزش‌های انقلاب و ملت دفاع کنیم.
رئيس دانشگاه عالي دفاع ملي با اشاره به رهنمود هاي امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالي)در خصوص دفاع همه‌جانبه گفت: دفاع همه‌جانبه عبارت است از مجاهدت عالمانه، هم‌افزا و هوشمند که برای کسب آمادگی، و ارتقای آمادگی به منظور مقابله انواع تهدیدات سخت و نرم كه با هدف بازدارندگی است.
وي اضافه کرد: دفاع همه‌جانبه به منظور بسیج توانمندی‌های کشور، در دفاع و پشتیبانی از نیروهای مسلح در جنگ‌های احتمالی صورت می‌گیرد، گفت: همايش دفاع ملي، دفاع همه جانبه با مشاركت 7 وزارتخانه و 32دانشگاه، مراکز علمی و تحقیقاتی و پژوهشی نیروهای مسلح برگزار می شود.
دكتر حسن بيگي با بیان اینکه دفاع همه‌جانبه برای استقرار امنیت و با هدف اصول پیشرفت و شکوفایی در سایه درک این مفهوم امکان‌پذیر است،افزود: ‌به تعبیر مقام معظم رهبری «دفاع جزئی از هویت ملت است» و خوشبختانه در صحنه عمل، نیروهای مسلح عملکرد بسیار خوبی را در حوزه دفاع همه‌جانبه داشتند. رئيس دانشگاه عالی دفاع ملی با اشاره به اینکه دانشگاه دفاع عالی تنها دانشگاهی است که به تربیت مدیران در همه سطوح پرداخته است، گفت: فعالیت های مختلفی در کشور برای تدوین راهبردهای دفاع همه جانبه صورت گرفته و از جمله اهداف این همایش رسیدن به راهبردهایی برای اجرایی کردن مطالعات است تا بتوانیم تمام رویکردها و برنامه ها را به اجرا نزدیک کنیم.
عضو هيات امناي دانشگاه عالي دفاع ملي در خصوص اهداف برگزاري اين همايش، افزود:همایش دفاع ملی،‌دفاع همه جانبه به منظور تجمیع توانمندی‌های راهبردی کشور و هم‌افزایی تلاش‌ها برای دستیابی به عزت و اقتدار ملی و آمادگی در مقابل تهدیدات مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی و نظامی برگزار می‌شود. دكتر حسن بيگي ‌تشکیل کمیسیون‌های علمی و اجرایی را جمله اقدامات اجرايي در خصوص هر چه بهتر برگزار شدن اين همايش برشمرد و گفت:كارهاي علمي مربوط به همايش در روز برگزاري در اختيار پ‍‍‍‍‍ژوهشگران و رسانه ها قرار مي گيرد. وي با اشاره به محور هاي علمي اين همايش، خاطر نشان كرد: مفاهیم، اصول، ماهيت و معرفت‌شناسی دفاع ملی، قدرت اقتصادي در دفاع ملی، قدرت سیاسی،‌قدرت اجتماعی و فرهنگی،‌قدرت علمی و فناوری، قدرت نظامی، پدافند غیرعامل و آمایش سرزمین، مطالعات تطبیقی، امنیت و ثبات داخلی در دفاع ملی و دفاع همه جانبه از محورهای این همایش است و10 نشست‌های تخصصی نیز در زمینه هر یک از این محورها روز قبل از برگزاری همایش (چهارشنبه 16 اسفند) برگزار می‌شود.
رئيس دانشگاه عالي دفاع ملي افزود: این همایش با همکاری نیروهای مسلح، دانشگاه‌های مطرح کشور و وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مختلف كشور از جمله قوه مجریه،‌قوه مقننه و قوه قضاییه برگزار می‌شود و دكتر لاريجاني رییس مجلس شوراي اسلامي سخنران مراسم افتتاحیه این همایش خواهد بود. وي ادامه داد: همچنین سردار سرلشکر فیروزآبادی رییس ستاد کل نیروهای مسلح،‌وزیر دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح،سرلشکر رشید جانشین رییس ستاد کل نیروهای مسلح، حجت الاسلام رییسی معاون اول رییس قوه قضاییه و سرلشكر افشردي معاون امور اركان ستاد كل نيرو هاي مسلح از دیگر سخنرانان این همایش هستند.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در ادامه در پاسخ به پرسشي درباره اينكه با توجه به راهبرد امنیت ملی آمریکا در سال 2013 پیش‌بینی شما از برنامه آمریکا در خصوص ایران چیست؟، گفت: هیچ قدرتی در دنیا توانایی مقابله با ملت ایران را نخواهد داشت و شرایط داخلی و بین المللی ایران به نحوی است که پیشبرد هیچ سیاستی در منطقه بدون لحاظ نظر جمهوری اسلامی ایران مقدور نیست. وي تصريح كرد:راهبرد تحریم یا سایر فشار‌های امنیتی و سیاسی نيز حاکی از ضعف آنها است، نه قدرتشان و مواضع اعلامی آمريكا نیز بیشتر جنبه عملیات روانی دارد. اگر ما بر اساس سیاست‌های کلی و تدابیر مقام معظم رهبری جلو برویم، مطمئناً موفق خواهیم بود.
رییس دانشگاه عالی دفاع ملی در پایان خاطرنشان کرد: تلاش خواهیم کرد تا نتایج تحقیقات و مطالعات اين همايش در عرصه‌های مختلف کاربردیش به اجرا درآیند.

همایش "دفاع ملی، دفاع همه جانبه برای دستیابی به عزت ملی" 17 اسفند برگزار می شود