واکنش مردم ایران به اظهارات سخیف ترامپ علیه ایران و سپاه پاسداران | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

ايراني ها اين روزها با هشتك #من_يك_سپاهي_ام پاسخ سختي به اظهارات سخيف ترامپ عليه ايران و تحريم سپاه پاسداران انقلاب اسلامي دادند و در فضاي مجازي غوغا به پا كردد.
به گزارش «خبرنامه دانشجويان ايران» به نقل از افكارنيوز، اين روزها شبكه هاي اجتماعي همچون توئيتر و اينستاگرام و تلگرام بيش از هر زمان ديگري وفاق ملت ايران را به جهان نشان داده و بسياري از كاربران كشورمان پس از قرار دادن هشتك من يك سپاهي ام ، پرچم سه رنگ جمهوري اسلامي را در صفحات خود قرار داده و به شدت نسبت به خليج فارس و سخنان گستاخانه ترامپ واكنش نشان دادند.

اين هشتك و اين وحدت اين پيام را به كاخ سفيد و سردمداران آمريكا داد كه دونالد ترامپ بر خلاف ادعاهايي كه دارد ذره اي از جغرافيا سر در نمي آورد زيرا بر اساس اسناد تاريخي نام خليج فارس همواره خليج فارس بوده و هيچگاه خليج عربي نبوده است.
اگر چه آمريكايي ها در طول ساليان گذشته و به خصوص پس از پيروزي انقلاب اسلامي توسط روساي جمهور خود هر نوع اهانتي مي توانستند به ملت ايران روا داشته اند اما هر بار كه ادبيات سردمداران مستكبر ايالات متحده عليه ايران تندتر شده، وحدت و وفاق ملي در كشورمان طنين انداخته است.
هر چند در قضيه توافق هسته اي دشمن به دنبال ايجاد اختلاف ميان ايراني ها بود و با خط موافقان برجام و مخالفان سعي در خط كشي و ايجاد شكاف و گسل در ميان ملت بود اما رهبري معظم انقلاب اسلامي هوشمندانه عنوان كردند كه برجام ه فتح الفتوح بود و نه مذاكره كنندگان خائن.
هر چند كه برخي اصلاح طلبان پس از برجام اينگونه القا كردند كه تنها ما بوديم كه مي توانستيم با دنيا مذاكره كنيم اما مواضع ضد آمريكايي ظريف و در آغوش گرفتن سردار جعفري حتي خشم عده اي كه مي خواستند از هر فضايي به نفع باند و جريان خود سود ببرند را درآورد.
هر چند كه انتقادات بسياري از مواضع رئيس جمهور و وزير امور خارجه در طول چند سال گذشته وجود دارد اما هر زمان روحاني و ظريف و ديگر دولتمردان مواضعي انقلابي و محكم در برابر دشمن داشته اند مورد حمايت ملت قرار گرفته اند.
ظريف همچنين توئيتي منتشر كرد و نوشت: ايراني ها، پسرها و دخترها، مردان و زنان سپاهي هستند و قاطعانه در كنار افرادي ايستاده اند كه از ما و منطقه در مقابل ترور و خشونت دفاع مي كنند.
همچنين روحاني نيز در دفاع از سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: " سپاه نه تنها محبوب مردم ايران، بلكه محبوب مردم عراق، كردها، لبنان و سوريه هم هست"

به دنبال وحدت ايجاد شده در بين مسئولان، مردم ايران از هر سليقه اي هم دو سه روزي است يكدل شده اند. رصد فضاي مجازي به وضوح اين موضوع را نشان مي دهد. ايران در اين دو سه روز در صدر بحث هاي توئيتري است. هشتگ هاي
IRGC (سپاه پاسداران انقلاب اسلامي) و JCPOA (برجام) جزو 10 ترند برتر توئيتر هستند.
ايراني ها اين روزها نشان دادند با هر فكر و عقيده و سليقه اي در مقابل دشمن يكپارچه و يكدل هستند و به همين دليل است كه اين ملت را نسبت به ديگر ملت ها متمايز مي كند، تعصب بر خاك و دين تعصبي با سابقه طولاني در ميان ايراني هاست و هر كسي همچون ترامپ بخواهد عليه ملت سخن پراكني كند سيلي محكمي خواهد خورد.

واکنش مردم ایران به اظهارات سخیف ترامپ علیه ایران و سپاه پاسداران