وزير ارتباطات در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه عالی دفاع ملی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات: براي تدوين پيوست فرهنگي آي سي تي تلاش مي کنيم | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

به نقل از واحد مرکزی خبر محمد حسن نامی در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه عالی دفاع ملی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به نقش مهم و اساسی دانشگاه عالی دفاع ملی اشاره کرد و گفت: این دانشگاه دارای ظرفیتی است که می‌توان از آن در سطوح مختلف از جمله سازمان‌های دولتی بهره برد.
وی با بیان اینکه ارتباطات و فنآوری اطلاعات روز به روز تاثیرگذاری بیشتری در حوزه‌ها بر جای می گذارد افزود: امیدوارم از این پس این دانشگاه نقش بیشتری در توسعه صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT) کشور داشته باشد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه طی چند وقت گذشته وزارت ارتباطات سعی کرده در حوزه‌های از جمله امنیت سایبری و شناسایی نقاط حساس گام بردارد گفت: در حوزه سایبری مورد هجوم کشورهای استکباری قرار داریم و آنها از این حوزه برای پیشبرد مقاصد خود و به دست آوردن اطلاعات استفاده می ‌کنند.
وی با بیان اینکه هم اکنون دنیای مجازی به سرعت در حال نزدیک شدن به دنیای واقعی است افزود:‌ اکنون سایت ‌های مختلفی در تلاش هستند بر مردم اشراف کامل داشته باشند که از جمله این سایت‌ ها می توان به پنج سایت مهم از جمله ویکی پدیا و ویکی مدیا که زیر نظر ماکروسافت هستند اشاره کرد.
نامی ادامه داد: این سایت‌ها همواره در تلاش هستند به گونه ‌ای رفتار کنند که مردم ناگزیز از سرویس آن‌ها استفاده کنند.
وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات در ادامه سخنان خود با بیان اینکه روز گذشته سرویس پست الکترونیکی بومی جدیدی افتتاح شد گفت: به منظور حفظ داده های مردم این سرویس را ایجاد کردیم و تمام تلاش مان این است که برای هر فرد یک پست الکترونیکی ملی در کنار همه کارهای ارتباطی ایجاد شود که زیر ساخت های آن فراهم شده است و امیدواریم بزودی اجرایی شود و مردم بتوانند از این سرویس استفاده کنند.
وی افزود : این روزها استکبار تلاش دارد مردم را با ایجاد سرویس‌های جدید راغب کند که از سایت‌ های ویژه آنها استفاده کنند به همین دلیل دائم سرویس‌های جدیدی را بر روی سایت ‌های خود ارائه می‌کنند.
نامی ادامه داد: این در حالی است که خود ما از نظر علمی ظرفیت بسیار بالایی داریم و دانشجویان نخبه ما در حجم بسیار بالایی وارد این رشته می شوند اما متاسفانه تاکنون این ظرفیت مورد استفاده قرار نگرفته است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از نظر علمی دارای ظرفیت بسیار بالایی است گفت: اکنون حدود دو هزار دانشجو در حوزه فناوری اطلاعات داریم که با وجود چنین ظرفیتی علمی بالایی از نظر نیروهای انسانی ما باید در زمره چهار یا پنج کشور برتر ICT قرار بگیریم.
نامی در ادامه بر لزوم ایجاد فرهنگ داخلی برای استفاده از تکنولوژی‌های جدید تاکید کرد و افزود: سال‌ هاست فناوری هایی مانند موبایل و اینترنت وارد کشور شده اما هنوز فرهنگ بومی آنها ایجاد نشده است و این محصولات پیوست فرهنگی ندارند.
وی ادامه داد: ما در تلاشیم با حضور دانشگاه‌های مختلف و حوزه علمیه قم پیوست جامعی در این خصوص تدوین کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری با دانشگاه دفاع ملی پیشنهاد داد از این پس نماینده ‌ای از این دانشگاه در جلسات تدوین پیوست فرهنگی حضور داشته باشد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بخش عمده همکاری ما با دانشگاه عالی دفاع ملی در تهیه پیوست های فرهنگی و امنیتی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است .
محمدحسن نامی در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه عالی دفاع ملی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مصاحبه ای افزود: دانشگاه راهبردی دفاع ملی دارای ظرفیت بسیار مهم در تهیه اسناد بالادستی است که بر این اساس تفاهم نامه ای در زمینه تهیه اسناد بالادستی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات امضا شد .
وی گفت: اجرای این تفاهمنامه به زودی شروع خواهد شد .
نامی افزود: محورهای این همکاری شامل تهیه پیوست های فرهنگی ، امنیتی و اسناد بالادستی در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات و نیز حوزه سایبری است که از حوزه های قابل توجه در جهان امروز محسوب می شود.