وزیر امور خارجه: ایران اقداماتی را متوقف کرد که آمریکا اجرایشان را ناممکن ساخته بود | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

وزیر امور خارجۀ کشورمان با بیان اینکه اروپایی‌ها فرصت کمی برای تغییر وضعیت برجام دارند، گفت: «اقدامات متوقف شدۀ ذیل برجام توسط تهران، آن‌هایی بودند که آمریکا اجرایشان را ناممکن ساخته بود

دکتر محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجۀ جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اقدامات اعلامی در بیانیۀ روز چهارشنبه (18 اردیبهشت 1398) شورای عالی امنیت ملی در چهارچوب برنامۀ جامع اقدام مشترک (توافق هسته‌ای) است. دکتر ظریف در صفحۀ شخصی توئیتر خود ضمن اشاره به سالگرد خروج دولت آمریکا به ریاست دونالد ترامپ از برجام در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، نوشت:

«در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ ، ایالات متحده از برجام خارج شد، قطعنامۀ ۲۲۳۱ شورای امنیت را نقض کرد و دیگران از جمله سه کشور اروپایی را برای انجام اقدام مشابه، تحت فشار قرار داد. پس از یک سال شکیبایی، ایران اجرای اقداماتی که ایالات متحده ادامۀ آن را غیرممکن ساخته، متوقف می‌کند. اقدامات ما در چارچوب برجام است. پنج کشور دیگر باقی‌مانده در برجام پنجره‌ای در حال بسته شدن برای برگرداندن اوضاع در اختیار دارند.»

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت امور خارجه