وزیر امور خارجه در دیدار با فرمانده کل سپاه: تمام مردم ایران در کنار سپاه هستند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

وزیر امور خارجه در دیدار با فرمانده کل سپاه: تمام مردم ایران در کنار سپاه هستند

دکتر ظریف با تأکید بر اینکه اقدام علیه سپاه به معنای شکست سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه است، گفت: «ملت، دولت و نظام از کسانی که جان خود را برای امنیت ما مایه گذاشته‌اند و فداکاری و ایثار می‌کنند دفاع کرده و در کنار آن‌ها ایستاده‌اند

همزمان با ایام  ولادت بزرگ پاسدار اسلام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز پاسدار؛ در پی اقدام دولت آمریکا در قرار دادن سپاه در فهرست گروه‌های تروریستی ظهر روز چهارشنبه (۲۱ فروردین 1398) دکتر ظریف، وزیر امور خارجۀ کشورمان با حضور در ستاد فرماندهی کل سپاه با سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

دکتر ظریف در حاشیۀ این دیدار اقدام آمریکا در قرار دادن سپاه در فهرست گروه‌های تروریستی را مشخصاً به منظور کمک به رژیم صهیونیستی توصیف و تصریح کرد: «آمریکایی‌ها با این اقدام نشان دادند که منافع رژیم صهیونیستی را حتی بر منافع، سلامت و آرامش خودشان ترجیح می‌دهند و حاضرند نیروهایشان در منطقه را برای کمک به یک نفر که در انتخابات رژیم صهیونیستی برنده شود، به خطر بیندازند و این زنگ خطر بسیار بزرگی برای مردم آمریکا است.» وی با تأکید بر اینکه اقدام علیه سپاه به معنای شکست سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه است، گفت: «در صحنۀ میدانی و عملیاتی، سیاست‌های حمایت آن‌ها از افراطی‌گری به شکست انجامیده و امروز ارتباط بین رژیم صهیونیستی در سوریه با گروه‌های افراطی علنی شده است و حتی خود صهیونیست‌ها هم به آن اعتراف دارند.»
دکتر ظریف اقدام آمریکا را ناشی از شکست و استیصال آن‌ها دانست و اظهار کرد: «تمامی این سرمایه‌گذاری‌ها با تلاش مردم این کشورها و حمایت مستقیم جمهوری اسلامی ایران و نقش ویژه‌ای که سپاه در این زمینه داشته است به شکست انجامیده است.» وی با بیان اینکه مطمئناً تمام مردم ایران در کنار سپاه هستند، گفت: «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نقش بسیار بزرگی در حفظ امنیت کشور و  مبارزه با تروریسم داشته و مردم هم نقشی که سپاه و ارتش در دفاع از تمامیت ارضی و ملت ایران در جنگ تحمیلی داشتند، را فراموش نکرده‌اند.»

وزیر امور خارجه در ادامه یادآور شد: «آمریکایی‌ها چندین‌بار براساس تحلیل‌های غلط اقداماتی را صورت داده‌اند؛ از جمله خروجشان از برجام که خیال می‌کردند از آن طریق در جمهوری اسلامی فروپاشی صورت می‌گیرد؛ سایر اقدامات آن‌ها نیز با همین توهمات بوده و حرکت اخیر علیه سپاه نیز به همین صورت توهم صورت گرفت.»

دکتر ظریف با تأکید بر اینکه ملت، دولت و نظام از کسانی که جان خود را برای امنیت ما مایه گذاشته‌اند و فداکاری و ایثار می‌کنند دفاع کرده و در کنار آن‌ها ایستاده‌اند، گفت: «مواضع دولت و رئیس‌جمهور، شورای عالی امنیت ملی و اقدامات وزارت خارجه و ملت نشان داد که جامعۀ ایران یکپارچه است.»

سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه نیز در حاشیآ این دیدار اظهار داشت: «خدا را شاکریم که دشمنان انقلاب اسلامی از احمق‌ترین افراد هستند و این صحبتی که آن‌ها کردند بسیار مضحک می‌باشد.» وی با تأکید بر اینکه گوشت نیروهای نظامی آمریکا در منطقه زیر دندان ما است، ادامه داد: «آمریکایی‌ها می‌دانند که تمام حرکات آن‌ها در منطقه تحت رصد ما است، لذا آگاه هستند که نمی‌توانند هیچ‌گونه اقدام نظامی علیه ایران انجام دهند و جرأت این را هم ندارند.»

سرلشکر جعفری گفت: «صحبت‌هایی که آن‌ها کرده‌اند در حد شعار است، اما اگر بخواهند حرکتی انجام دهند با واکنش صریح، جدی و قاطع ما همراه خواهند بود.»

فرمانده کل سپاه خاطر نشان کرد: «اقدام پلید اخیر آمریکایی‌ها برخلاف نیت شومشان باعث همدلی و اتحاد بیشتر بین مردم عزیز و مسئولان کشور شد.»

منبع خبر: پایگاه خبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

وزیر امور خارجه در دیدار با فرمانده کل سپاه: تمام مردم ایران در کنار سپاه هستند