وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح: شکست نظام اسلامی برای استکبار، آرزویی دست‌نیافتنی است | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در همایش مدیران ارشد وزارت دفاع با اشاره به آرزوهای دشمنان برای ضربه به نظام اسلامی در سال 97 گفت: «دشمنان نظام اسلامی همانطور که در سال 97 به اهداف پوچ و وهم آلودشان دست نیافته‌اند، باید بدانند در سال آینده نیز، این رؤیا یک آرزوی دست‌نیافتنی خواهد بود.»

امیر سرتیپ حاتمی در همایش مدیران ارشد وزارت دفاع با اشاره به نقشۀ دشمن برای ناامیدی و بی‌اعتمادی مردم به توانمندی نظام اسلامی در آستانۀ 40 سالگی انقلاب اسلامی، گفت: «برای مقابله با راهبرد نخ‌نمای دشمن مصمم شدیم تا بخشی از پیشرفت‌های دفاعی و فناورانۀ بومی کشور را که به دست متخصصین صنعت دفاعی تولید شده بود در معرض دید عموم مردم عزیزمان قرار دهیم.» وی ادامه داد: «با نمایش گوشه‌هایی از دستاوردهای دفاعی، نظیر جت جنگندۀ تمام ایرانی کوثر، خودروی زرهی طوفان، زیردریائی فاتح و موشک کروز هویزه و ....که دسترنج فرزندان ایران اسلامی بود موجی از امید و نشاط در جامعه ایجاد شد که دستاورد آن، ارتقاء سرمایۀ عظیم اجتماعی و پشتوانه‌ای هویتی برای مجموعۀ صنعت دفاعی کشور است.»

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تشکر از همۀ کارکنان، مدیران و متخصصان صنعت دفاعی گفت: «دستاوردهای امروز صنعت دفاعی و به ویژه موفقیت‌های سال 97 باید موقفی برای گام‌های بزرگ در سال 1398 بشود و نباید به این جایگاه راضی باشیم.» وی بر اهمیت ارتقاء کیفیت محصولات ایرانی تأکید کرد و گفت: «باید کیفیت محصول ایرانی با عزم و ارادۀ تولیدکنندگان ارتقاء یابد.»

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جذب بودجۀ مناسب دفاعی را از نقاط قوت برنامه‌های وزارت دفاع در سال98 برشمرد و خاطر نشان کرد: «با هماهنگی‌های به عمل آمده با دولت و مجلس شورای اسلامی و حمایت‌های بی‌دریغ ستاد کل نیروهای مسلح به حمدالله بودجۀ مناسبی برای نیروهای مسلح پیش‌بینی شده است و باید در جهت افزایش تولیدات دفاعی از این بودجه به دقت استفاده شود و انشاالله سال 1398 سال رونق تولیدات و دستاوردهای دفاعی در حوزۀ اولویت‌ها خواهد بود.»

منبع خبر: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح