وزیر سابق ارشاد در گفتگو با ستاد خبری همایش: راهکار مقابله با فتنه تفکیری ها وحدت امت اسلامی است | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

وزیر سابق ارشاد در گفتگو با ستاد خبری همایش:
راهکار مقابله با فتنه تفکیری ها وحدت امت اسلامی است
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: راهکار مقابله با فتنه تفکیری ها که امروز دست به کشتار مردم در سراسر جهان اسلام زده اند وحدت امت اسلامی است.
به گزارش روابط عمومی بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی، سیدمحمد حسینی با اشاره به نقش علمای در همگرایی و وحدت جهان اسلام اظهار کرد: تجربه ای که دشمنان اسلام دارند این است که هر گاه رویارویی مستقیم با مسلمانان داشته اند ناموفق بوده اند.
وی افزود: از جنگ های صلیبی گرفته تا دوران معاصر؛ بنابراین بهترین شیوه این بوده که مسلمانان را در مقابل هم قرار دهند و با تفرقه افکنی بین مسلمانان آنها را با هم سرگرم کنند تا از دشمن اصلی بازبمانند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: در سال های اخیر نیز تحرکات تکفیری ها را در جهان اسلامی می بینیم که این نیازمند دادن بصیرت و آگاهی بیشتر به جامعه اسلامی است تا تحت تاثیر اینگونه تبلیغات قرار نگیرند و متحد و یکپارچه باشند و دشمن اصلی را فراموش نکنند.
حسینی تاکید کرد: این رسالت خطیر برعهده علمای جهان اسلام است که موقعیت کنونی را درک کرده و بدانند که با همبستگی و همدلی می توانند از این مرحله عبور کنند و فصل جدیدی را رقم بزنند تا شرایط جهانی به نفع جهان اسلام و مسلمانان تغییر کند.
وی تصریح کرد: به هر حال بهره گیری از رسانه های مختلف برای اطلاع رسانی به مردم و اینکه پشت صحنه تکفیری ها چیست بسیار حائز اهمیت است؛ آنها در مسیر اهداف رژیم صهیونیستی حرکت می کنند اگر آنها واقعا دغدغه مسلمانان و اسلام را داشتند علیه صهیونیست ها حمله و اقدام می کردند به جای اینکه مرد و زن بی گناه را به قتل برسانند و تفکراتی داشته باشند که با تفکرات اسلامی هیچ سازگاری ندارد.
وزیر سابق فرهنگ ارشاد اسلامی تاکید کرد: هیچ کس حق ندارد مسلمانی را به قتل برساند، تکفیری ها امروز چهره ناروایی از اسلام ارائه دادند بنابراین اگر شناخت کافی بین مسلمانان ایجاد شود قطعا وضعیت دگرگون خواهد شد و خودشان به این گروه ها اجازه رشد نخواهند داد.