ولایتی در اختتامیه همایش "هندسه قدرت جهانی": برگزاری نشست آینده شورای عالی بیداری اسلامی در بغداد/ غرب از تفکر و هیبت اسلامی هراس دارد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

ولایتی در اختتامیه همایش "هندسه قدرت جهانی":
رئیس شورای سیاستگذاری همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی از برگزاری نشست آینده شورای عالی بیداری اسلامی در بغداد خبر داد و گفت: غرب از تفکر و هیبت اسلامی هراس دارد.
به گزارش روابط عمومی همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی، علی اکبر ولایتی ضمن تشکر از حضور میهمانان خارجی در این اجلاس بین المللی و بیش از یکصد موسسه علمی ، دانشگاه عالی دفاع ملی و مرکز مطالعات تحقیقات استراتژیک، اظهار کرد: امیدواریم نتایج این نشست را به جهان اسلام تسری دهیم. انشاءالله جلسه بعدی در بغداد برگزار خواهد شد.
وی افزود: تشکیل چنین اجلاس هایی پاسخ به توهماتی است که می گویند اسلام پاسخگوی نیازهای امروز نیست.
رئیس شورای سیاستگذاری همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی تاکید کرد: حضور چنین اندیشمندان و دانشمندانی که سال ها تحقیقات خود را در این همایش ها ارائه میدهند سبب همگرایی و نزدیک شدن تفکرات در میان دانشمندان اسلامی شد.
ولایتی افزود: فرهنگ اسلامی فرهنگی است که در مغرب زمین آنها از هیبت اسلام می ترسند و در واقع آنها از عقیده و تفکر اسلامی هراس دارند.
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل گفت: دنیای امروز به گونه ای شده است که آنها در برابر بیداری اسلامی فرهنگ شان در موضع ضعف قرار گرفته و به دنبال محافظت از آن هستند. در سال 1389 رهبر انقلاب در خطبه های نماز جمعه واژه بیداری اسلامی را به کار بردند در حالی که غرب تلاش داشت آن را بهار عربی مصادره کند در حالی که شعارهایی که داده می شد الله اکبر بود و شعارهای ناسیونالیستی نبود.
وی خاطرنشان کرد: لازمه حفظ بیداری اسلامی وحدت و تکیه بر شعار لااله الا الله بوده و جبهه غربی تمام تلاش خود را برای تضعیف کشورهای اسلامی به کار می برد اما تاکنون جز شکست در افغانستان، عراق و دیگر کشورهایی که بیداری اسلامی در آنها رخ داده چیزی عاید آنها نشده است.
رئیس شورای سیاستگذاری همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی تصریح کرد: تنها راه حل بحران سوریه سیاسی است، ما به سازمان ملل اعتماد نداریم و تنها راه نجات برگزاری انتخابات آزاد با حضور تمامی مردم سوریه و نتایج برآمده از صندوق های انتخابات است.
ولایتی ادامه داد: مردمی که به هیچ وجه تحت فرمانپذیری آمریکا و شرکای خود نیستند و ایران، عراق و لبنان پشتیبان مردم سوریه خواهند بود، آنها اکنون در کشورهایی که صاحب نفت هستند از نفوذ خود استفاده کرده و به همراهی آنها می پردازند.
وی اظهار کرد: سردسته این تحرکات در آمریکا و رژیم صهیونیستی است. نمونه آن را در کشورهای غیرمسلمان در اکراین می بینیم. کشوری که حتی در زمان شوروی صاحب پرچم بوده اما اکنون کار را به جایی رسانده اند که این کشور در حال تجزیه است.
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل تاکید کرد: این همان مشی است که آمریکا در دیگر کشورها چه مسلمان و غیرمسلمان تحمیل می کند.
ولایتی گفت: نفوذ ایران باعث شده تا تمامی اندیشمندان جهان در تمامی اجلاسی که در تهران برگزار می شود چه شیعه و چه سنی از غرب تا شرق در تهران حضور می آیند، در اجلاس ها حضور می یابند چراکه هیچ جای دنیا تریبونی آزادتر از جمهوری اسلامی ایران ندارد.
انتهای پیام/