پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی حادثۀ مصیبت‌بار درگذشت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

در پی وقوع حادثۀ صبح روز سه‌شنبه (4 دی 1397) برای اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی درگذشت دانشجویان جان‌باخته در این حادثۀ مصیبت‌بار و دردآور را تسلیت گفتند. متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسمه‌تعالی

حادثۀ مصیبت‌بار امروز که به درگذشت هشت نفر از دانشجویان عزیز و زخمی شدن تعدادی دیگر انجامید، بسیار دردآور و تأسف‌بار است. اینجانب ضمن ابراز همدردی با مصیبت‌دیدگان و عموم جامعۀ دانشگاهی، به همۀ بازماندگان این عزیزان تسلیت عرض می‌کنم و شفای مجروحان را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم و از خداوند صبر و اجر برای خانواده‌های داغدار طلب می‌کنم.

سیّدعلی خامنه‌ای

متن پیام معظم‌له در لینک زیر:

منبع خبر: دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای(مد‌ظله‌العالی)