چهارمین نشست تخصصی مدرسۀ حکمرانی شهید بهشتی با عنوان «حکمرانی اقتصادی» برگزار شد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

مطابق برنامۀ نشست‌های مدرسۀ حکمرانی در سال 1397، روزهای دوشنبه هر دو هفته یکبار، یک نشست تخصصی برگزار می‌گردد. چهارمین نشست تخصصی این مدرسه، در تاریخ 3 دی‌ماه 1397 با عنوان «حکمرانی اقتصادی» با ارائۀ دکتر مهدی غضنفری، رئیس مدرسۀ حکمرانی شهید بهشتی و وزیر اسبق صنعت، معدن و تجارت در محل سالن اجتماعات ساختمان پیامبر اعظم(ص) دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی، برگزار گردید.

گزارش این نشست را در این لینک مطالعه فرمایید.