چین خواستار حل سیاسی بحران سوریه شد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

چین خواستار حل سیاسی بحران سوریه شد

نماینده دائمی چین در سازمان ملل «ما جائو شو»، روز سه شنبه 20 شهریور در نشست علنی شورای امنیت دربارۀ مسأله سوریه خواستار حل سیاسی بحران سوریه شد. ما جائو شو گفت: چین از دیدار سران روسیه، ترکیه و ایران در 16 شهریور و بیانیۀ مشترک آنها استقبال و از تلاش وافر این سه کشور برای حل دیپلماتیک مسأله سوریه قدردانی می‌کند. اکنون فرستادۀ ویژه دبیرکل سازمان ملل در حال رایزنی فشرده با طرف‌ها دربارۀ تشکیل کمیتۀ قانون اساسی سوریه است. اطمینان دارم این پیشرفت­ها برای بهبود اوضاع ادلب سوریه و پیشبرد حل سیاسی مسأله سوریه نقش مهمی ایفا خواهد کرد. وی افزود: راه حل سیاسی تنها راه برقراری صلح و ثبات در سوریه است. طرف­ها باید ضمن اجرای اصول منشور سازمان ملل و مقررات اساسی مناسبات بین­المللی به حق حاکمیت، استقلال، وحدت و تمامیت ارضی سوریه احترام گذارند و از اتخاذ عملیات نظامی و یا تهدید به اتخاذ عملیات نظامی پرهیز کنند. نماینده چین در بخش دیگری از سخنان خود همچنین خواستار همکاری جامعه جهانی برای مبارزه با تروریسم و تقویت کمک انسان‌دوستانه به سوریه شد.

منبع خبر: Xinhua

چین خواستار حل سیاسی بحران سوریه شد