کتاب اقتصاد مقاومتی رونمایی شد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

کتاب اقتصاد مقاومتی رونمایی شد

کتاب اقتصاد مقاومتی ضرورت‌ها، نقشه راه و زمینه‌های اجرا با حضور رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در نمایشگاه کتاب رونمایی شد.

مراسم رونمایی از کتاب اقتصاد مقاومتی ضرورت‌ها، نقشه راه و زمینه‌های اجرا صبح امروز 22 اردیبهشت ماه با حضور امیرمسعود شهرام‌نیا قائم مقام نمایشگاه و دکتر حسن بیگی رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در نمایشگاه کتاب برگزار شد.

دکتر حسن بیگی در ابتدای این مراسم با اشاره به ویژگی‌های کتاب حاضر، گفت: دانشگاه عالی دفاع ملی از چهار سال قبل مطالعات خود را بر حوزه اقتصاد مقاومتی به ویژه بعد از ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی توسط رهبر انقلاب در 29 بهمن سال 92، متمرکز نمود.

وی ادامه داد: مطالعات منسجمی در این باره در دانشگاه انجام شد. در دانشگاه عالی دفاع ملی ساز و کار بر این است که جمعی از دانشجویان دکتری موضوعی را انتخاب می‌کنند و مورد مطالعه قرار می‌دهند. تبیین نقشه راه پیاده سازی و اجرای سیاست کلی اقتصاد مقاومتی و متعاقب آن برگزاری کنگره اقتصاد مقاومتی که با همکاری بیش از 50 دستگاه و نهاد در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، براساس همین رویکرد بود.

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: کمیته‌های علمی همایش در طول 10 ماه مطالعات و پژوهش‌های انجام شده را مورد مطالعه قرار داد. بیش از 300 مقاله مورد بررسی قرار گرفت. دانشگاه عالی دفاع ملی نتایج این همایش را در قالب 7 جلد کتاب منتشر کرد. در این آثار تمامی ابعاد مرتبط با اقتصاد مقاومتی هم از حیث نقشه راه و هم از منظر نظری مورد بررسی قرار داد. همچنین در بهمن 94 همایشی تخصصی در این زمینه در داشگاه دفاع ملی برگزار شد و در آن مبانی برنامه‌ای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی مورد بررسی قرار گرفت.

دکترحسن بیگی با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب (مدظله) به عنوان سال مقاومت، اقدام و عمل افزود: با توجه به همین امر دانشگاه عالی دفاع ملی بر آن شد که فشرده‌ای از مطالعات جاری و گذشته خود را با محوریت اقتصاد مقاومتی در قالب کتابی منتشر کند که هم معطوف به اجرا، اقدام و عمل باشد.

وی یادآور شد: امیدواریم این کتاب که بخش‌های مختلف اقتصاد مقاومتی به ویژه سیاست‌های پولی اقتصاد مقاومتی را با تعیین نقشه راه و زمینه‌های اجرا مورد بررسی قرار داده مورد استفاده همه مخاطبان به ویژه دستگاه‌های اجرایی و همه مسئولان در بخش‌های مختلف قرار گیرد.

امیرمسعود شهرام نیا در ادامه این مراسم با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی با تأکید مقام معظم رهبری (مدظله) براین موضوع گفت: در سالی که بنا به تدبیر رهبر معظم انقلاب اقتصاد مقاومتی نامگذاری می‌شود بهترین کار انجام امور زیربنایی در حوزه اقتصاد مقاومتی است ایشان چند سالی است که براین موضوع تأکید کردند و نامگذاری امسال نیز با توجه به اهمیت این موضوع بوده است. برخی از سیاست‌ها متأسفانه با کارهای شعاری پرداخته می‌شود و بحث‌های جدی فدای بحث‌های شعاری می‌شود..