کیسه‌ زباله‌های دوستدار محیط‌زیست به‌دست مخترعین ایرانی تولید شد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

کیسه‌ زباله‌های دوستدار محیط‌زیست به‌دست مخترعین ایرانی تولید شد

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان موفق به ساخت کیسه زباله‌هایی شده است که سریعاً بازیافت می‌شوند و به چرخۀ طبیعت باز می‌گردند.

فعالیت جوانان نخبه در شرکت‌های دانش‌بنیان در کنار طرح‌های استارت‌آپی سبب رشد و پیشرفت کشور می‌شود. یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان موفق به تولید کیسه‌های زباله‌ای شده است که دوستدار محیط‌زیست بوده و به چرخۀ بازیافت باز می‌گردد. این کیسه‌های زباله با خاصیت مخصوص نانوفناوری که دارند، نه‌تنها اجازه عبور هیچ‌گونه میکروبی را به بیرون از کیسه نمی‌دهند، بلکه برای طبیعت مضر نیستند و پس از گذشت مدتی می‌توانند تجزیه شوند.

کیسه‌های مخصوص نانویی برای انواع زباله‌ها کاربرد دارند و به‌دلیل خاصیت سختی که دارند اجازه خارج‌شدن میکروب‌ها و آلودگی به بیرون از سطح کیسه را نمی‌دهند و به همین دلیل سبب پاک‌ماندن محیط اطراف می‌شوند. کیسه‌های زبالۀ معمولی چندصد سال طول می‌کشد تا تجزیه شوند اما به‌دلیل آن‌که کیسه‌های نانویی از مواد گیاهی ساخته شده‌اند، سریعاً تجزیه می‌شوند و به چرخۀ طبیعت باز می‌گردند.

منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان

کیسه‌ زباله‌های دوستدار محیط‌زیست به‌دست مخترعین ایرانی تولید شد