یادواره شهید «محمدناصر ناصری» در مشهد برگزار شد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

یادواره شهید «محمدناصر ناصری» در مشهد برگزار شد

شامگاه پنجشنبه 29 مهر 95، یادواره شهید «محمد ناصر ناصری» با حضور فرماندهان لشگری و کشوری، علیرضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی، سید صولت مرتضوی شهردار مشهد و جمعی دیگر از مسئولان استانی و شهری در حسینیه امام خمینی(ره) مشهد برگزار شد.

در این مراسم معنوی و مذهبی سردار احمد وحیدی رئیس دانشگاه دفاع ملی به سخنرانی پرداخت و مداح اهل بیت(ع) سعید حدادیان مرثیه سرایی کرد.

همچنین در ادامه این مراسم زهرا ناصری دختر شهید «محمد ناصر ناصری» دکلمه‌ای در خصوص رشادت‌ها و سلحشوری‌های سربازان انقلاب و شهدای والامقام قرائت کرد.

شهید محمد ناصر ناصری پس از آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، عازم مناطق جنگی و چهار بار دچار مجروحیت از ناحیه کمر و پا شد.

وی ضمن پشتیبانی‌های تدارکاتی در شهرهای بیرجند، قائن و گناباد نقش بسیار مهمی در بسیج نیروهای مردمی و اعزام آن‌ها به جبهه ایفا می‌کرد.

شهید ناصری در سال ۱۳۶۳ با حفظ سمت قبلی‌اش فرماندهی سپاه بیرجند را پذیرفت. ضمن اینکه مسئولیت یکی از محورهای اطلاعات و عملیات تیپ بیست‌ و یک امام رضا (ع) در عملیات عاشورا (میمک) را نیز به عهده گرفت که در این عملیات به‌شدت از ناحیه کتف و پا مجروح شد.

وی در سال ۱۳۶۴ با محمود کاوه آشنا شد و کاوه که استعداد و پشتکار او را می‌دید، شهید را به تیپ ویژه شهدا جذب کرد و ریاست ستاد را به او سپرد. این انسانخستگی‌ناپذیر در روز ۱۷ مردادماه سال ۱۳۷۷ در شهر مزار شریف، به نحوی بسیار مظلومانه و به دست نیروهای طالبان، شهد شیرین شهادت را نوشید.