یک کارشناس مسائل بین المللی: دنیای اسلام در صف اول ترسیم "هندسه جدید جهانی" قرار می گیرد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

یک کارشناس مسائل بین المللی:
دنیای اسلام در صف اول ترسیم "هندسه جدید جهانی" قرار می گیرد
یک کارشناس مسائل بین المللی گفت: در حال حاضر شرایط بین المللی به سمتی می رود که دنیای اسلام در صف اول ترسیم هندسه جهانی قرار خواهد گرفت.
محمدباقر خرمشاد در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی همایش بین المللی "نقش دنیای اسلام در هندسه جدید جهانی" در خصوص تغییر و تحولات شرایط دنیا در سال های آینده اظهار کرد: دنیای اسلام در شرایط کنونی نیازمند تغییر و تحول در نوع نگرش است و مردم دنیا دیگر زورگویی کشورهای مستبد را برنمی تابند.
وی افزود: در دوران جدیدی که در آن قرار گرفته ایم، کشورهای زورگو نیز مانند گذشته توانایی ظلم و ستم وغارت ملت‌های ستم دیده جهان را ندارند و خودشان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند.
این کارشناس مسائل بین المللی با تاکید بر نقش دنیای اسلام در تغییر معادلات جهانی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی دنیا از بسیاری از مفاهیم انسانی و الهی دور شده است و فساد و تباهی بسیاری از جوامع را فرا گرفته است، به همین دلیل انسان امروز تشنه معنویت است که این معنویت در مفاهیم عمیق اسلامی وجود دارد.
خرمشاد بیداری اسلامی و جنبش وال استریت را نشانگر همین تغییر نگرش دانست و تاکید کرد: ظلم و بی عدالتی در کشورهای منطقه و در سایر کشورهای اروپایی و یا آمریکایی سبب شده است که مردم به دنبال احیای ارزش‌های انسانی در هندسه جدید جهانی باشند و این ارزش ها هم تنها با بازگشت به معنویت میسر خواهد شد.
وی بر همین اساس گفت: با توجه به این شرایط این انتظار می رود که دنیای اسلام در صف اول ترسیم هندسه جدید جهانی قرار بگیرد و این اجلاس می تواند سبب یکپارچه شدن دنیای اسلام برای حضور در این جایگاه می شود.
این کارشناس مسائل بین المللی تاکید بر اشترکات دنیای اسلام را راه تعمیق وحدت جامعه اسلامی در شرایط حاضر دانست و تاکید کرد: در شرایطی که دشمن وحدت و یکپارچگی امت اسلامی را نشانه رفته است باید تلاش شود تا با تاکید بر اشترکات دنیای اسلام موانع و مشکلات رسیدن به وحدت در دنیای اسلام از سر راه برداشته شود.
خرمشاد در پایان به تلاش های دانشمدان اسلامی در سال های اخیر برای معین کردن نقش دنیای اسلام در ترسیم هندسه جدید جهانی اشاره کرد و گفت: دنیای اسلام در سال‌های اخیر به وسیله نخبگان و اهالی علم و دانش توانسته است که نقش خود را تا حد زیادی در دنیای اسلام مشخص کند و معتقدم که برگزاری این اجلاس فرصتی برای بیان دیدگاه های دانشمندان کشورهای مختلف اسلامی است.