برگزاری چهارمین جلسه کمیته علمی همایش ملی پیاده سازی و اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

1- چهارمین جلسه کمیته علمی همایش ملی پیاده سازی و اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از ساعـت 16:00 تا 18:00 مورخه یکشنبه 29/04/93 با حضور استادان محترم کمیته مذکور در محل دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار گردید.در این جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید، دبیر علمی همایش دکتر ا... مراد سیف ضمن آرزوی قبولی طاعات در ماه ضیافت الهی و تشکر از حاضرین ، اعلام نمود که پس از بررسی دقیق نتایج سومین جلسه کمیته علمی همایش تغییرات مورد نظر در مورد محور ها و زیر  محور های همایش در یک جدول چند صفحه ای تنظیم و برای رئیس شورای سیاستگذاری جناب آقای دکتر ایروانی ارسال گردید.

2- ایشان با بیان اینکه حدود 30 تغییر اعمال گردیده  عنوان نمودند که این تغییرات شامل عنوان خود همایش هم شده است.

دکتر سیف ضمن اعلام این مطلب که در حال حاضر تغییرات نهایی در اختیار حاضرین می باشد ، عنوان نمودند که نسخه توزیع شده در این جلسه دارای کمترین اشکال بوده به طوری که نظرات اعضاء محترم کمیته علمی نیز در آن لحاظ شده است.

همچنین ایشان با بیان این مطلب که درحال حاضر 7 محور داریم و زیر محورها هم مشخص و تبیین شده است از دبیر اجرایی همایش خواستند که این اهداف، محور ها و زیر محورها در سایت همایش بارگذاری شده و به اساتید محترم شورای سیاستگذاری هم جهت استحضار اعلام شود

3- دبیر علمی همایش بر اساس محور ها و زیر محور های مصوب، تقسیم کار علمی همایش را به صورت جدول زیر پیشنهاد نمودند.

سازمان های همکار

سازمان مسئول

شماره محور همایش

دانشگاه امام حسین (ع)