دومین جلسه کميته علمي «همايش ملي پياده سازي واجراي سياست هاي کلي اقتصاد مقاومتي» برگزار شد. | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

دومین جلسه کميته علمي "همايش ملي پياده سازي واجراي سياست­هاي کلي اقتصاد مقاومتي" برگزار شد.
دانشگاه عالی دفاع ملی با عنایت به منویات و مطالبات مقام معظم رهبری در راستای تحقق اهداف سياست هاي کلي اقتصاد مقاومتي در نظر دارد همایش ملی با عنوان "پياده سازي واجراي سياست¬هاي کلي اقتصاد مقاومتي " با مشارکت دانشگاه ها و سایر ارکان حاکمیت نظام ، در سال جاری برگزار نماید .
در همین راستا دومین جلسه کمیته علمی این همایش با حضور جناب آقای دکتر سیف به عنوان دبیر علمی همایش و نمایندگانی از سایر دانشگاه ها ، وزارتخانه ها ، سازمانها و موسسات و مراکز تحقیقاتی کشور در محل دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید در ساعت 1600 روز یکشنبه مورخه 18/11/92 آغاز گردید و پس از آن دکتر سلمانی دبیر اجرایی همایش ، ضمن ادای احترام و تشکر نسبت به میمانان و حاضرین در جلسه و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه شعبان ، در مورد اهداف و محورهای همایش ، نکاتی را ارائه نمود و اظهار داشت در زمینه محورهای علمی همایش علاوه بر استفاده از نظریات حاضرین با تعدادی از نخبگان و خبرگان نیز مکاتبه شده و نظرات آنها نیز دریافت گردیده است.
دکتر سیف دبیر علمی همایش ضمن تشکر از حاضرین اعلام داشت : در جلسه اول این کمیته نقطه نظرات هدایت محورهای علمی با ماموریت دانشگاه عالی دفاع ملی بود . به همین علت از 18 محور اعلام شده در ابتدای کار 4 محور حذف و یک محور اضافه شد و در نتیجه 15 محور برای همایش تبیین گردید .
ایشان با اشاره به اینکه در این همایش مولفه های اقتصاد مقاومتی به صورت موضوعی دسته بندی شده اند عنوان داشت در مجموع یک شکل خوبی نسبت به نسخه های قبلی ارائه شده است.
دبیر علمی همایش اظهار داشت نظرات تمامی اعضای کمیته علمی بعد از اولین جلسه به صورت مکتوب از طریق پست الکترونیکی همایش دریافت گردید که طی از نظرات شفاف و راهبردی اعضاء استفاده گردید .
ایشان با اشاره به اینکه هدف از این جلسه جمع بندی نظرات اساتید محترم و اعضای حاضر در جلسه می باشد ، عنوان نمود که برایند نظرات اساتید جهت برگزاری همایش مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت .
دکتر سیف با اشاره به ضرورت تبیین نقش خانواده ها و بانوان در اقتصاد مقاومتی ، پیشنهاد نمود از اساتید و صاحب نظرانی که در این حوزه صاحب مطالعاتی هستند ، دعوت به عمل آمده و اهتمام ویژه ای به این امر صورت گیرد .
ایشان در پایان به ضرورت آسیب شناسی و جلوگیری از زمینه های فساد اقتصادی نکاتی را عنوان نمود.
در ادامه این جلسه اساتید و نمایندگان اعزامی دستگاه ها و سازمان ها نقطه نظرات خود را اعلام نمودند و نظرات پیشنهادی و تکمیلی خود را در زمینه های مذکور و همچنین لوگوی ارائه شده در جلسه اول ارائه نمودند.