راهنمای برگزاری نشست های علمی تخصصی همايش ملي استحكام ساخت دروني قدرت ملي نظام ج.ا.ا | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

با صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و احترام؛ برابر تصمیمات کمیته علمی همايش ملي «استحكام ساخت دروني قدرت ملي نظام جمهوري اسلامي ايران »که با حضور مسئولان و نمایندگان محترم مراکز دانشگاهی، آموزشی و پژوهشی ارگان¬هاي لشگري و كشوري برگزار گردید، در نظر است تعدادی میزگرد علمی و تخصصی مرتبط با محور « استحكام ساخت دروني قدرت ملي نظام جمهوري اسلامي ايران » به میزبانی مراکز دانشگاهی، آموزشی و پژوهشی ارگان¬هاي لشگري و كشوري برگزار شود.
شرایط و ضوابط برگزاری نشست های علمی تخصصی پشتیبان همايش به شرح زیر اعلام می شود:
1- مدت نشست ها، نصف روز یا حداکثر یک روزه باشد.
2- موضوعات و اساتید هر نشست با هماهنگی و تصویب کمیته علمی باشد.
3- در هر نشست، از استادان و صاحب نظرانی استفاده شود که در حوزه راه کارهای ارتقا استحکام ساخت درونی قدرت نظام دارای ایده، نظر و یا نظریه باشند.
4- میزبان نشست، سخنرانی ها و مذاکرات را پیاده سازی، تدوین، ویراستاری و به دبیرخانه همایش در دانشگاه عالی دفاع ملی ارسال نموده تا مرحله آماده سازی و چاپ کتاب نشست ها تسریع شود.
5- بر گزار کنندگان نشست با توجه به ظرفیت هایی که در اختیار دارد علاوه بر پژوهشگران سازمانی از نمایندگان دیگر دانشگاه ها و مراکز آموزشی و پژوهشی همکار در کنگره برای شرکت در نشست های علمی تخصصی دعوت به عمل می آورد. (مشخصات و شماره تماس نمایندگان همکار در دبیرخانه موجود است)
6- به منظور تحقق اهداف نشست ها در دستیابی به راهبردها و راه کارهای استحكام ساخت دروني قدرت ملي نظام جمهوري اسلامي ايران، عناوین مربوطه به شرح گیرندگان تقسیم بندی شده است که جهت برنامه ریزی و پوشش آن ها در میزگردهای علمی تخصصی در جلسه ششم و هفتم کمیته علمی اعلام گردید.
7- برای هماهنگی بیشتر با دبیرخانه کمیته علمی مستقر در دانشكده امنیت ملی دانشگاه، شماره تلفن 27353338 و شماره نمابر 27353535(جناب سرهنگ پاسدار كامران¬فر) اعلام می گردد.
پیشاپیش از همکاری صمیمانه شما سپاسگذاریم.

حامیان همایش