بازدید هیئت ارتش جمهوری خلق چین از دانشگاه

تعداد بازدید:۲۰۲
هیئتی عالی رتبه به سرپرستی سپهبد شائو یوان مینگ معاون روابط بین‌الملل کمیته مرکزی ارتش جمهوری خلق چین که در راستای برگزاری دومین کمسیون مشترک همکاری نظامی ج.ا.ا و جمهوری خلق چین طی سفری ۳ روزه به میزبانی ستاد کل نیروهای مسلح، در تاریخ ۱۱ آذر ۱۳۹۸ وارد تهران شده­اند، در صبح روز دوشنبه، ۱۲/۹/۱۳۹۸ بازدیدی دو ساعته از دانشگاه عالی دفاع ملی داشتند.
بازدید هیئت ارتش جمهوری خلق چین از دانشگاه

هیئتی عالی رتبه به سرپرستی سپهبد شائو یوان مینگ معاون روابط بین‌الملل کمیته مرکزی ارتش جمهوری خلق چین که در راستای برگزاری دومین کمسیون مشترک همکاری نظامی ج.ا.ا و جمهوری خلق چین طی سفری 3 روزه به میزبانی ستاد کل نیروهای مسلح، در تاریخ 11 آذر 1398 وارد تهران شده­اند، در صبح روز دوشنبه، 12/9/1398 بازدیدی دو ساعته از دانشگاه عالی دفاع ملی داشتند.

در این بازدید که با همراهی وابسته نظامی ارتش جمهوری خلق چین در ج.ا.ا انجام شد، هیئت پس از ورود به دانشگاه در مقبره­الشهدا به دو شهید گمنام ادای احترام نمودند. در ادامه هیئت با سردار سرتیپ پاسدار دکتر احمد وحیدی رئیس دانشگاه دیدار نمود. در این دیدار دو طرف بر دیرینگی تاریخ و تمدن و سابقه تعاملات دو کشور و همچنین اهمیت روابط راهبردی میان دو ملت، بویژه در سطح نیروهای مسلح تأکید نموده و آمادگی خود را برای توسعه و تعمیق روابط اعلام داشتند. همچنین رئیس هیئت چینی از رئیس و مسئولان دانشگاه عالی دفاع ملی ج.ا.ا برای حضور در چین، و متقابلا نیز رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی از رئیس هیئت چینی خواست تا مراتب دعوت ایشان را از رئیس دانشگاه دفاع ملی چین برای بازدید از دانشگاه دعوت به ایشان منتقل نماید.

در ادامه، در جلسه­ای با مسئولیت امیر جانشین رئیس دانشگاه، دریاداردوم دکتر فریبرز قادرپناه و حضور برخی از مسئولان دانشگاه، معرفی دانشگاه توسط معاون آموزش، ناخدایکم دکتر ناصر پورصادق انجام گردید. سپس هیئت به صورت میدانی از کتابخانه مرکزی و دانشکده دفاع ملی بازدید نمودند. در دانشکده دفاع ملی هیئت با حضور در یکی از دانشپایه­های آموزشی که با موضوعی در زمینه آینده­پژوهی تشکیل گردیده بود، با روند فعالیت­های پژوهشی دانشجویان آشنایی پیدا کرد.

در خاتمه این بازدید، رئیس هیئت نظرات خود را در دفتر یادبود دانشگاه ثبت و عکس یادبودگروهی نیز گرفته شد.

( ۱ )

نظر شما :