برگزاری مراسم بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

۲۴ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۷ کد : ۲۲۳ اخبار دانشگاه اخبار دفاعی
تعداد بازدید:۴۰۳
به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام معلم، روز پنجشنبه (۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸) طی مراسمی از اساتید دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبری، قدردانی به­عمل آمد.

برگزاری مراسم بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام معلم، روز پنجشنبه (۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸) طی مراسمی از اساتید دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبری، قدردانی به‌عمل آمد.

در این مراسم ابتدا رئیس دانشگاه، سردار سرتیپ پاسدار دکتر احمد وحیدی طی سخنانی ضمن تبریک مقام معلم به جایگاه رفیع علم‌آموزی اشاره نموده و مسئولیت‌ها و وظایف استادان و دانشجویان را بویژه بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب که اخیراً از سوی رهبر معظم انقلاب صادر گردید، در زمینه علم‌آموزی یادآور شد. سپس حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عابدی، استاد دانشگاه و مدرس حوزه وجوه علم و معرفت را در اسلام تبیین و با ذکر مثال‌هایی از مردان بزرگ دین اسلام اهمیت علم و معرفت را از نگاه اسلام واکاوی نمود.

در ادامه حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین حاج‌آقای صفایی رئیس سابق دفتر نمایندگی ولی فقیه در ستادکل نیروهای مسلح با ذکر خاطراتی از شهید مطهری، به تکریم مقام معلم و پاسداشت این روز پرداخت.

در ادامه این مراسم یکی از دانشجویان دانشگاه به نمایندگی سایر دانشجویان خطابه‌ی قدردانی از مقام معلم را قرائت نموده و به استادان دانشگاه تبریک گفت.

در پایان مراسم نیز از اساتید برگزیده سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷، قدردانی گردید.

تصاویر این مراسم در لینک زیر:

منبع خبر: مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

( ۲ )

نظر شما :