اصلاحیه دستورالعمل پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی (Ph.D.) سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۹ کد : ۲۶۱ اطلاعیه های مهم

سلام علیکم، با صلوات بر محمّد وآل محمّد و با احترام؛

پیرو انتشار دستورالعمل پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی (Ph.D.)، ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، به منظور تسهیل در امر ثبت نام داوطلبان شرکت در آزمون ورودی دوره های دکترای تخصصی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ این دانشگاه، به آگاهی کلیه داوطلبان محترم می‌رساند که تکمیل تمامی مدارک ثبت نام درج شده در پیروی بالا در مقطع کنونی ضرورت نداشته و برای شرکت در آزمون ورودی، صرفاً تکمیل فرم اطلاعات فردی داوطلب (پیوست شماره ۱ دستورالعمل) و واریز وجه ثبت نام کفایت دارد. بدیهی است در صورتیکه داوطلب در آزمون ورودی قبول و برای انجام مصاحبه علمی فراخوانده شود، ارائه سایر مدارک مندرج در پیروی فوق، پیش از انجام مصاحبه علمی الزامی خواهد بود.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی

دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

( ۸ )

نظر شما :

کریمی ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۸
لینک ثبت نام درکدام قسمت قرار دارد؟
پاسخ مدیر سایت ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۵

در صفحه موجود می‌باشد

مرتضی ۰۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۲
سلام رمز عبور را چطور می توان وارد شد. در چه صورت باز می شود و در چه صورتی باز نمی شود ؟
پاسخ مدیر سایت ۰۹ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۶

زمان ورود به قسمت آزمون سایت دانشگاه همه موارد مشخص می‌باشد.

شریفی ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۴
سلام. من مراحل رو می رم ولی قسمتی داره به نام اطلاعات استخدامی ، که من استخدام جایی نیستم. من می خوام آزمون دکتری شرکت کنم. تا این اطلاعات رو پر نکنی مرحله ی بعدی نمی ره
پاسخ مدیر سایت ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۶:۱۷

لطفاً برای اطلاعات و سوالات بیشتر با قسمت معاونت آموزش با شماره گیری ۲۷۳۵۱-۰۲۱ تماس حاصل نمایید.

باتشکر