فرزندی:خلأ تدوین اندیشه و نظریات دفاعی در جهان اسلام به خوبی احساس می‌شود

۰۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۰ کد : ۲۵۴ خبر سمت راست
تعداد بازدید:۱۵
فقنا(پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه)- معاون مکتب و اندیشه دفاعی امنیتی معاونت راهبردی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: اعضای حزب بعث که حدود ۸ سال با جریان واقعی اسلامی مبارزه کردند، طراحان اصلی جریان تکفیری داعش هستند. به گزارش خبرنگار شفقنا در قم، عباسعلی فرزندی در دومین نشست علمی تخصصی فرهنگ جهاد که در مدرسه عالی دارالشفاء برگزار شد، بیان کرد: احیای واقعی در گروی دلدادگی جوامع به اولیای خداست و امروزانقلاب اسلامی مظهر احیاگری هم در محیط ملی و هم درمنطقه و جهان است.
فرزندی:خلأ تدوین اندیشه و نظریات دفاعی در جهان اسلام به خوبی احساس می‌شود

او بر ضرورت تدوین اندیشه دفاعی امنیتی انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی تاکید کرد و ابراز داشت: در عرصه مربوط به دفاع مقدس باید به یک فرمول مراجعه کنیم که حوادث تاریخی در سه عرصه و سطح کلان رقم می خورد.

رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات سپاه با اشاره به حمله عراق به ایران در سال ۵۹ گفت: امام خمینی به دلیل اینکه فضای دفاع مقدس را فضایی قرار داده بودند که می بایست آرمانهای انقلاب اسلامی در عرصه مقابله با جبهه کفر تحقق پیدا کند و این آرمانها در دفاع مقدس همه جانبه محقق نشد سبب شد امام تعبیر نوشیدن جام زهر را به کار ببرند.

او، وضعیت شناسی، زمینه ها و زمینه سازی ها، نوع نگاه به جنگ، نوع مواجهه، برخورد نیروهای نظامی و انتظامی و جایگاه مردم در تعامل با نیروهای نظامی را مدلی برای تحلیل دفاع مقدس عنوان کرد و افزود: ما باید فرهنگ دفاع را بشناسیم و سپس به سراغ زیرساختهای موثر در دفاع برویم.

فرزندی، بخش دوم سخنان خود را به مقوله دستاوردهای دفاع مقدس اختصاص داد و بیان کرد: دفاع مقدس فراتر تثبیت اقتدار جمهوری اسلامی، تضمین استقلال کشور و اثبات جایگاه موثر جمهوری اسلامی در تامین امنیت منطقه را به دنبال داشت.

او، تصریح کرد: ساختارهای شکل دهنده جریانهای تکفیری آنچنان پیچیده و مهارت آمیز است که اگر تکنیکها، تاکتیکها و مهارتهای عملیاتی داعش را به عنوان نماد برجسته جریان تکفیری در منطقه ببینیم، به دلیل این است که اعضای حزب بعث که حدود ۸ سال با جریان واقعی اسلامی مبارزه کردند، طراحان اصلی جریان تکفیری داعش هستند.

رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات سپاه یادآور شد:عرصه دفاع مقدس شرایطی را فراهم کرد که ما کارآمدی دین و اسلام را در عرصه کاملا پیچیده و بحرانی به نمایش بگذاریم.

او خاطرنشان کرد: اگر ما امروز در دومین روز دفاع مقدس اعلام می کنیم دشمنان به ما نمی توانند حمله کنند، به دلیل شرایط داخلی کشور نیست بلکه به دلیل عقبه راهبردی است که دفاع مقدس شکل داد.

فرزندی با بیان اینکه خلأ تدوین اندیشه و نظریات دفاعی در جهان اسلام به خوبی احساس می‌شود ادامه داد: امروز این خلا را در سیستم تجویزی خود در حوزه دفاع مقدس طولانی از گذشته تا مهدویت می بینیم.

او با بیان اینکه ما مدعیانی در عرصه داخلی داریم که خود را برحق می دانند، گفت: نیروهای مجاهد افغانستان مقابل جریان‌های تکفیر ایستادگی کردند چرا که این افراد با استفاده از آموزه‌های دینی اسلام و الگوبرداری از انقلاب اسلامی توانست نسبت به جایگاه فرهنگ ایثار و شهادت آگاه شوند.

معاون مکتب و اندیشه دفاعی امنیتی معاونت راهبردی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به فعالیت گروههای تکفیری در جهان اسلام بیان کرد: این جریانها تلاش می کنند واقعیتهای مبنایی را منحرف کنند.

او بیان کرد: اگر آینده دشمنان بخواهند جنگ به ما تحمیل کنند معلوم نیست که موشک به ما پرتاب کنند بلکه ممکن است به حوزه های دیگر از جمله فضای سایبری کشیده شود.

فرزندی، تاکید کرد: ما باید محیط شناسی داشته باشیم و در این راستا دست نیاز به سوی علما و بزرگان حوزه علمیه قم دراز کردیم و همکاری هایی در حوزه های مختلف فقهی، مهدویت و تطبیقی آغاز کردیم.

او بر ضرورت تدوین اندیشه‌های دفاعی امنیتی تاکید کرد و ابراز داشت: دشمن در حوزه جنگ نرم نقشه‌های پلیدانه ای را تدوین کرده است که برای مقابله با آن باید برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدت در حوزه جنگ نرم در دستور کار قرار گیرد.

رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات سپاه عنوان کرد: سوریه اولین دولت عربی است که شش ماه قبل از پیروزی انقلاب با انقلاب اسلامی و سپس دفاع مقدس همراهی کرد و این یکی از دلایل مورد غضب واقع شدن این کشور است.

او با ارائه آماری گفت: بر اساس آمار ارائه شده، از ابتدای درگیری ها در سوریه تا امروز، بالای یک میلیون منزل با خاک یکسان شده است و همین تعداد منزل خراب شده است همچنین بالای هزار میلیارد دلار کشور به این کشور خسارت رسیده است و بازگشت آن به روال قبل، ۳۰ سال زمان می برد.

فرزندی همچنین گفت: امروز ۱۵۰ هزار زن و مرد در بسیج مردمی سوریه شرکت دارند والا ارتش سوریه خود را باخته بود. امروز مساله بسیج مردمی در سوریه تجلی دارد.

معاون مکتب و اندیشه دفاعی امنیتی معاونت راهبردی ستاد کل نیروهای مسلح، وحدت مقصد و کلمه، حفظ ارزشها و انگیزه های معنوی، حضور دائم مردم در صحنه، حفظ ایران به عنوان ام القرای جهان اسلام، حفظ انقلاب درونی و تحول اخلاقی، حفظ روحیه صبر و تحمل و بقا، استکبارستیزی و منفعل نشدن در برابر قدرت، دفاع از مظلومان عالم، روحیه اعتماد به نفس و باور خویشتن را از جمله دلایل استمرار نظام جمهوری اسلامی ایران برشمرد.

او بیان داشت: دفاع مقدس خرده فرهنگهایی چون فرهنگ خودباوری، رشد باورهای دینی و فضائل اخلاقی، فرهنگ احساس تکلیف در مردم، گسترش فرهنگ ایثار و شهادت طلبی و… را در خود دارد.

فرزندی در پایان یادآور شد: دفاع مقدس محصول معنویت گرایی و تلاش همه جانبه است که ابتکار و خلاقیت از دل آن بیرون می آید.

نظر شما :