اخبار سایت | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

دوشنبه ، 18 دى 1396
بدینوسیله به اطلاع داوطلبان محترم می رساند سامانه ثبت نام اینترنتی در آزمون ورودی 98-1397 دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی از روز شنبه مورخ هفتم بهمن ماه 1396 فعال و با آدرس azmoon.sndu.ac.ir در دسترس متقاضیان شرکت در آزمون ورودی می باشد.
شنبه ، 21 بهمن 1396
 قابل توجه داوطلبان گرامی:   مهلت ثبت نام آزمون ورودی دکتری تا تاریخ 1396/12/5 تمدید شد.
سه شنبه ، 10 بهمن 1396
رهبران آنکارا تحقق اهداف ترکیه در شمال غربی سوریه را شرط پایان عملیات نظامی در این کشور اعلام کرده­اند؛ اهدافی که ضمن تغییر برخی معادلات میدانی، می تواند بر موقعیت دیگر بازیگران و آینده مذاکرات صلح نیز تاثیرگذار شود. «شاخه زیتون» عنوان دومین عملیات نظامی ترکیه در خاک همسایه جنوبی طی یک سال و نیم اخیر است که از ابتدای هفته جاری آغاز شده و منطقه «عفرین» در شمال غربی سوریه را عرصه درگیری های نسبتا شدیدی ساخته است. در تازه ترین گزارش ها درباره...

صفحه

اخبار سایت