فراخوان همکاری در انجمن علمی علوم راهبردی | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

عضو محترم انجمن علمی علوم راهبردی

با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام راحل بنیانگذار انقلاب اسلامی مخصوصا شهدای سال 1357و تشکر از اعلام همکاری شما دانش‌آموخته و عضو محترم انجمن، خواهشمند است با دریافت فایلهای Wordيا PDFمشخص شده بر روی سایت آنرا تکمیل و حداکثر تا تاریخ 30بهمن ماه ۹۵برای فراهم آوردن زمینه های همکاری مستقیم در آینده، به آدرس پست الکترونیک Anjoman@sndu.ac.ir ارسال دارید.

توجه:

۱.در صورتی که آدرس پست الکترونیک شما از سرویس دهنده های داخلی (ایرانی) است میتوانید آن را مستقیما به آدرس انجمن ارسال دارید.

۲.در صورتی که آدرس پست الکترونیکی از سرویس دهنده های داخلی ندارید آن را بصورت مکتوب یا بر روی لوح فشرده (CD) به آدرس: «دانشگاه عالی دفاع ملی، ساختمان آموزش، طبقه همکف، دبیرخانه انجمن علمی علوم راهبردی» ارسال دارید.

۳.درخواست کتبی خود را برای ایجاد پست الکترونیکی اختصاصی بر روی دامنه دانشگاه ارسال دارید.

جهت دریافت فایل Word کلیک فرمایید .

جهت دریافت فایل PDF کلیک فرمایید .

دبیرخانه انجمن علمی علوم راهبردی

فراخوان همکاری در انجمن علمی علوم راهبردی