اطلاعیه شماره ۴ آزمون ورودی دوره های دکترای تخصصی (.Ph.D) سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۳۰ تیر ۱۳۹۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۱۲۳ اطلاعیه های مهم
تعداد بازدید:۱۸۸۹
اطلاعیه شماره ۴ آزمون ورودی دوره های دکترای تخصصی (.Ph.D) سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ ا

اطلاعیه شماره ۴ آزمون ورودی دوره‌های دکترای تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی ۱۴۰۰ -۱۳۹۹

قابل توجه داوطلبان محترم:

۱- پیرو انتشار اطلاعیه شماره ۳ (به تاریخ ۲۳/‏۰۴/‏۱۳۹۹‬ ) مبنی بر تعویق زمان برگزاری آزمون ورودی دکتری تخصصی (Ph.D.)، به اطلاع کلیه داوطلبان محترم شرکت در آزمون دکتری تخصصی این دانشگاه می‌رساند، برگزاری آزمون ورودی به روز پنجشنبه، ۶/‏۶/‏۱۳۹۹ موکول و مهلت ثبت نام نیز تا روز شنبه، ۱/‏۶/‏۱۳۹۹‬ تمدید گردید.

۲- به منظور رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و کاهش مدت حضور داوطلبان محترم در حوزه برگزاری، آزمون سال جاری به روش چهارگزینه ای (تستی) برگزار خواهد شد.

۳- برابر دستورالعمل صادره، آزمون در دو حوزه دروس عمومی (زبان انگلیسی و معارف اسلامی) و دروس اختصاصی (سه عنوان درسی برای هر رشته تحصیلی) برنامه ریزی و برگزار خواهد شد.
۴- داوطلبان محترمی که مراحل ثبت نام خود را انجام داده‌اند، جهت دریافت کارت ورود به جلسه از روز دوشنبه، ۳/‏۶/‏۱۳۹۹‬ می‌توانند به یکی از دو شیوه زیر اقدام کنند:
الف- داوطلبان سازمان‌های لشکری:
مراجعه حضوری با کارت شناسایی معتبر (کارت ملی و کارت شناسایی سازمانی) به معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه
ب- داوطلبان سازمان‌های کشوری:
مراجعه به سامانه ثبت نام اینترنتی دانشگاه به نشانی: www.azmoon.sndu.ac.ir
۵- اطلاعات تکمیلی و جزئیات لازم پیرامون آزمون ورودی در اطلاعیه‌های بعدی به آگاهی خواهد رسید.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی
دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی