برگزاری آزمون ورودی دوره های دکتری تخصصی (Ph.D.) سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۷:۲۹ کد : ۶۰۷۳ اخبار دانشگاه اخبار ملی اخبار علم و فناوری
برگزاری آزمون ورودی دوره های دکتری تخصصی (Ph.D.) سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

آزمون ورودی اختصاصی دوره های دکتری تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ دانشگاه عالی دفاع ملی در ۱۶ رشته تحصیلی در حوزه های علوم دفاعی، امنیتی، مدیریتی و حکمرانی، تحت مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، با هماهنگی و نظارت سازمان سنجش آموزش کشور، و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی، از ساعت ۰۹۰۰ الی ۱۲۰۰ روز جمعه بیستم اسفند ۱۴۰۰ در ۶ حوزه امتحانی در سطح دانشگاه برگزار گردید.

در این رقابت علمی سه ساعته، که بیش از هزار داوطلب از سازمان های لشکری و کشوری شرکت داشتند، رئیس محترم دانشگاه با سرکشی به حوزه های برگزاری آزمون از وضعیت برگزاری آزمون بازدید و از تعدادی از داوطلبان در خصوص کیفیت و کمیت برگزای سئوالاتی مطرح نمودند.

شایان ذکر است که نتایج اولیه آزمون در بهار سال آینده و نتایج نهائی بعد از برگزاری مصاحبه علمی در شهریور ماه سال آینده اعلام و در نهایت قبولشدگان برابر ظرفیت مجاز هر رشته پذیرش و در مهرماه سال ۱۴۰۱ در کلاس های درس دانشگاه حاضر خواهند شد.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه

کلید واژه ها: راهبردی مدیریت راهبردی مدیریت ملی دفاع ملی امنیت ملی دانشگاه امنیت دفاع

غلامرضا ملکی ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۲۱:۰۳
در کل همه چی خوب بود. ممنونم