برگزاری آیین بزرگداشت روز معلم

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۹ کد : ۶۳۷۱ اخبار دانشگاه
برگزاری آیین بزرگداشت روز معلم

آیین بزرگداشت روز معلم، روز دوشنبه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱) با حضور جمعی از مقامات لشکری و کشوری، اساتید مدعو، اعضاء هیئت علمی دانشگاه و همچنین دانشجویان مقطع آموزشی در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم ریاست دانشگاه، سردار سرتیپ پاسدار دکتر اسماعیل احمدی مقدم، در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد استاد شهید، آیت الله دکتر مرتضی مطهری، این روز را به تمامی استادان و جامعه علمی کشور تبریک گفت، و اشاره نمود که «انسان به واسطه علم نسبت بر ملائک برتری دارد و از سوی دیگر اول معلم خداوند است و دیگران بعد از آن قرار می‌گیرند.»

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در ادامه اظهار کرد: «عالم باید علمش توأم با عمل باشد تا به فضیلت نزدیک‌تر شود. اگر فردی به واسطه دانش و علم مغرور شود، در چنین حالتی تفاوتی با شیطان ندارد. از سوی دیگر هنر معلمی هم غیر از عالمی است

وی افزود: «سرمایه اصلی دانشگاه عالی دفاع ملی اساتید آن هستند و متناسب با مأموریت آن، که گسترده است، اساتید این دانشگاه هم باید فراگیر باشند و از این روی واحد مبنا در این دانشگاه گروه علمی است.

سردار احمدی‌مقدم تصریح کرد: «اساتید این دانشگاه باید خود صاحب کرسی باشند و نباید صرفاً تکرارکننده مطالب دیگران باشند، البته استفاده از دانش دیگران ایرادی ندارد، بلکه آنچه مهم است، رو به رشد بودن دانش اساتید است تا جایی که خود صاحب‌نظر شوند

در خاتمه مراسم نیز از اساتید برگزیده با اهداء لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد.

منبع تحلیل: روابط عمومی دانشگاه

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه عالی دانشگاه عالی دفاع دانشگاه عالی دفاع ملی اساتید سردار عالی عالی دفاع عالی دفاع ملی مقدم