اطلاعیه شماره ۱: تمدید مهلت ثبت نام آزمون دکتری تخصصی دانشگاه عالی دفاع ملی

۰۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۶:۴۰ کد : ۶۶۵۴ اطلاعیه های مهم
اطلاعیه شماره ۱: تمدید مهلت ثبت نام آزمون دکتری تخصصی دانشگاه عالی دفاع ملی

قابل توجه داوطلبان محترم شرکت در آزمون دکتری تخصصی ( Ph.D ) دانشگاه عالی دفاع ملی پیرو اطلاعیه پذیرش دوره دکتری مورخه ۲۹/‏۱۱/‏۱۴۰۱‬

1. با توجه به تقاضای مکرر داوطلبان و سازمان ها، مهلت ثبت نام در آزمون ورودی دکتری تخصصی ( Ph.D ) تا روز دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ تمدید می‌گردد.
  2. تاریخ برگزاری آزمون دکتری تخصصی ( Ph.D ) دانشگاه عالی دفاع ملی روز دوشنبه مورخه ۲۲/‏۱۲/‏۱۴۰۱‬ می باشد.
  3. داوطلبانی که مراحل ثبت نام خود را انجام داده‌اند، جهت دریافت کارت ورود به جلسه می‌توانند از روز پنج شنبه مورخه ۱۸/‏۱۲/‏۱۴۰۱‬ لغایت ۱۴۰۱/۱۲/۲۰ به آدرس اینترنتی دانشگاه مراجعه نمایند. https://azmoon.sndu.ac.ir
  4. برابر درخواست سازمان‌ها و موافقت دانشگاه داوطلبان واجدشرایط با عضویت پیمانی و قراردادی (با سابقه حداقل ۱۰ سال) نیز می‌توانند در آزمون شرکت نمایند.
  5. با استناد به مصوبه و موافقت دفتر گسترش وزارت عتف، دانشگاه در رشته حکمرانی علاوه بر برادران، داوطلبان واجد شرایط خواهر نیز می توانند در آزمون شرکت نمایند.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه (مرکز آزمون و سنجش)

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه rlm rlm ۱۴۰۱ آزمون دکتری دکتری تخصصی دکتری تخصصی ph دکتری تخصصی ph d