هماهنگی در خصوص پوشش رسانه‌ای همایش بین‌المللی «هندسه نظم جدید جهانی»

۱۸ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۹:۲۸ کد : ۶۶۶۷ اخبار دانشگاه اطلاعیه های مهم
سردار اسماعیل احمدی مقدم رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی به همراه اعضای کمیته‌های برگزارکننده همایش بین‌المللی «هندسه نظم جدید جهانی» به منظور هماهنگی در خصوص پوشش رسانه‌ای همایش هندسه نظم جدید که قرار است از ۲۰ تا ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شود، در صداوسیمای با «پیمان جبلی» رئیس سازمان صداوسیما دیدار و گفتگو کرد.
هماهنگی در خصوص پوشش رسانه‌ای همایش بین‌المللی «هندسه نظم جدید جهانی»

جبلی در این دیدار ضمن تبادل نظر در خصوص چگونگی پوشش خبری و رسانه‌ای همایش بین‌المللی هندسه نظم جدید جهانی، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در این خصوص تصریح کرد: این همایش تبیین گفتمان انقلاب اسلامی است و با توجه به وظایف ذاتی صداوسیما، این سازمان با همه امکانات خود در تحقق اهداف همایش پای کار خواهد بود.

وی با اشاره به حوادث اخیر در سطح جهان از جمله جنگ اوکراین و ناآرامی‌های داخلی در سرزمین‌های اشغالی، بیان کرد: حرکت به سمت تحولات جدید جهانی آغاز شده و بخشی از تلاش‌های دشمن در ایجاد فتنه‌های جدید بر علیه جمهوری اسلامی ایران در راستای مقابله با گفتمان انقلاب اسلامی است که در سطح منطقه و جهان توسعه یافته است، لذا این همایش بین‌المللی فرصت مناسبی برای تبیین و بیان دیدگاه‌های جمهوری اسلامی در سطح بین‌الملل به شمار می‌رود.

در پایان این دیدار سردار احمدی مقدم ضمن قدردانی از اقدامات ارزشمند صداوسیما و اصحاب رسانه در تبیین ارزش‌های انقلابی و اسلامی برای رئیس این سازمان و همکاران وی در آرزوی موفقیت کرد و گفت: در حال تهیه مقدمات برگزاری همایش بین‌المللی هندسه نظم جدید جهانی هستیم که سال گذشته در چنین ایامی مقام معظم رهبری طرح مسئله کردند و همچنین روز گذشته نیز اشاره‌ای به این مسئله داشتند.

وی ادامه داد: از همان سال قبل مقدمات برگزاری همایش انجام شد و پیش نشست‌ها، نشست‌ها، مقالات و همه گام‌های که پیش از یک همایش ملی برگزار می‌شود انجام شده است اکنون که به زمان همایش که در تاریخ ۲۰ الی ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، نزدیک می‌شویم. در این جلسه هماهنگی‌هایی برای پوشش رسانه‌ای که در شأن این همایش بین المللی باشد انجام گرفت، این تحول بین‌المللی و تغییرات در جهان در حال وقوع است.

احمدی مقدم عنوان کرد: شاید بتوان گفت جمهوری اسلامی ایران تنها جایی است که به این تحول اهتمام ورزیده و با دعوت از اندیشمندان و صاحب‌نظران بین‌المللی و داخلی می‌خواهد این موضوع را مورد بررسی قرار دهد. پوشش رسانه‌ای و خبری این همایش بین‌المللی در زمان برگزاری، بهره‌برداری از محتوا و همچنین بعد از همایش موضوع جلسه ما بود، که ریاست صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران و سایر همکاران علاوه بر اینکه قول همکاری دادند، پیشنهادات جدید و بهتری برای غنی شدن کار رسانه‌ای ارائه کردند. امید است محتواهای تولید شده، نشر داده شده و در اختیار همه مجامع، دانشمندان و نخبگان علمی و سیاسی قرار گیرد.

وی با اشاره به محورهای ۸ گانه همایش مذکور اظهار کرد: تا کنون ۵۳ پیش نشست علمی در دانشگاه‌ها و مجامع علمی کشور و همچنین تعدادی پیش نشست علمی دو و چند جانبه با خارج از کشور و تعدادی از نشست‌ها به صورت وبینار علمی با موضوع مرتبط با همایش با طرف‌های خارجی برگزار شده است. همایش بین‌المللی هندسه نظم جدید جهانی در ۲۰ الی ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری با حضور اندیشمندان داخلی و بین‌المللی در محل دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: همایش همایش المللی همایش المللی هندسه همایش المللی هندسه نظم المللی المللی هندسه المللی هندسه نظم جهانی المللی هندسه نظم اسلامی جمهوری اسلامی