انتخابات؛ جهاد عمومی و وظیفه ای دینی و میهنی؛

اهمیت مشارکت آفرینی و انتخاب آگاهانه(۴)

دکتر عباسعلی فرزندی
۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۲۹ یادداشت تحلیلی
تعداد بازدید:۴۹۹
اهمیت مشارکت آفرینی و انتخاب آگاهانه(۴)

مشارکت پرشور و حداکثری مردم در امور مختلف کشور که نماد آن انتخابات است یکی از معیارهای سنجش مقبولیت نظام در نزد ملت و اقتدار مردمی نظام است.

در شرایطی که دشمنان قسم خورده ملت ایران به دنبال تضعیف اقتدار نظام هستند حضور گسترده مردم در انتخابات ضمن به نمایش گذاشتن اقتدار کشور، بخشی از بازدارندگی سیاسی در برابر دشمنی ها به حساب می آید. حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) در رابطه با اهداف سه گانه دشمن می فرمایند:

  1. هدف کوتاه مدت: بر هم زدن امنیت و ایجاد آشوب و فتنه؛

«هدف کوتاه مدت دشمن به هم زدن امنیت و ایجاد آشوب و فتنه در کشور است؛ هدف از بین بردن این افتخار بزرگ جمهوری اسلامی است. ما در یک منطقه‌ی پر از ناآرامی و یک دنیای پر از تشنج، توانسته‌ایم محیط امنی به وجود بیاوریم؛ این را می‌خواهند از ملت بگیرند. اگر برای برخورد با این مسئله ی ایجاد ناامنی و ایجاد فتنه آماده باشیم، قطعاً خواهیم توانست آن‌را خنثی کنیم .»(۹۶/۲/۲۰)

  1. هدف میان‌مدت: صدمه به اقتصاد و معیشت مردم؛

«هدف میان‌مدت دشمن، مسئله ی اقتصاد و معیشت مردم است؛ اینکه اقتصاد حرکت نکند و لنگ بماند، کار و تولید در کشور پایین باشد و بیکاری به عنوان یک بلا در کشور عمومیت پیدا کند تا مردم از جمهوری اسلامی به خاطر مشکلات معیشتی ناامید شوند .»(۹۶/۲/۲۰)

  1. هدف بلندمدت: براندازی نظام اسلامی؛

«هدف بلندمدت دشمن «تغییر اصل نظام اسلامی» است. یک روزی به صراحت می‌گفتند جمهوری اسلامی از بین برود؛ بعداً دیدند نمی‌توانند و به ضررشان تمام می‌شود، آمدند این‌را تعدیل کردند و گفتند تغییر رفتار جمهوری اسلامی. بنده همان‌وقت به مسئولان گفتم توجه داشته باشید، «تغییر رفتار» با «تغییر نظام» هیچ فرقی ندارد. تغییر رفتار یعنی راه اسلام و انقلاب و خط امام را می‌رفتیم، حالا زاویه بگیریم و کم کم در طرف مقابل قرار بگیریم. تغییر رفتار یعنی از بین بردن نظام اسلامی .»(۹۶/۲/۲۰)

رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) با تأکید بر ضرورت حفظ امنیت انتخابات، می فرمایند: «مسئله‌ی امنیت و آرامش در انتخابات بسیار مهم است. مسئولان همه باید مراقبت کنند امنیت حفظ شود. اگر کسی بخواهد علیه امنیت کشور قیام کند، قطعاً با عکس‌العمل سخت مواجه خواهد شد … امنیت کشور باید محفوظ بماند. هرکسی از این راه تخطی کند قطعاً بداند سیلی خواهد خورد.» معظم له با اشاره به این نکته که انتخابات صحیح مایه آبروی کشور خواهد شد و قانون‌شکنی مایه صدمه کشور می‌شود، می فرمایند: ما در انتخابات تازه‌کار نیستیم… ما در کار انتخابات مجربیم، می‌دانیم آن کسانی که در انتخابات طرف قضیه هستند و دخالت دارند، این‌ها ممکن است در چه محیط‌های فکری قرار بگیرند و چه دشمنی‌ها و چه وسوسه‌هایی به این‌ها رو می‌آورد. انتخابات هم می‌تواند مایه اعتلا و آبرو بشود هم می‌تواند مایه ضعف و سستی و مشکلات بشود. اگر مردم با نظم شرکت کنند، با اخلاق حرکت کنند، حدود اسلامی و قانون را رعایت کنند، این مایه عزت جمهوری اسلامی است .»(۹۶/۲/۲۰)

امام خامنه ای (مدظله العالی) همچنین می فرمایند: “آنچه من عرض می کنم و در درجه اول حضور مردم است.در درجه بعد که البته حائز اهمیت بسیاری است این هم؛ پیدا کردن نماینده اصلح است.” (۸۶/۱۰/۱۲)

از مهم ترین دلایل اهمیت مشارکت آفرینی و انتخاب آگاهانه می توان به گزاره های زیر اشاره کرد:

  1. انتخابات؛ زمینه ساز اعتلا و سربلندی ملت ایران

انتخابات زمینه ساز اعتلا و سربلندی ملت ایران است و انتخابات پرشور نمایش عظمت ملت ایران است؛ همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در این رابطه می فرمایند: «هرچه انتخابات پرشورتر باشد عظمت ملت ایران بیشتر در چشم مخالفان و دشمنانش دیده خواهد شد.عظمت ملت ایران را حضور مردم در انتخابات نشان می دهد.انتخابات این است .»(۱/‏۱/‏۸۸)

  1. انتخابات؛ زمینه ساز تقویت و پایداری و ماندگاری نظام و حفظ امنیت کشور

شرکت در انتخابات علاوه بر اینکه از منظر دینی مورد توجه است، مردم باید با شرکت گسترده خود در انتخابات به تقویت و پایداری و ماندگاری نظام و حفظ امنیت کشور کمک کنند. امام خامنه ای (مدظله العالی) در این رابطه می فرمایند: «انتخابات مال رهبر نیست مال ایران اسلامی است.مال نظام جمهوری اسلامی است.همه باید بیایند در انتخابات شرکت کنند.اصل حضور مردم در پای صندوق رای و رای دادن آنهاست.(۹۴/۱۰/۱۹)

  1. انتخابات؛ نشان دهنده اعتماد مردم به نظام

انتخابات؛ نشان دهنده اعتماد مردم به نظام محسوب می شود. همچنانکه رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) می فرمایند: انتخابات نشان دهنده‌ی اعتماد مردم به نظام است .»(۹۰/۱۲/۱۸)

  1. انتخابات؛ مظهر حضور مردم و مظهر اقتدار مردمی

از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) انتخابات مظهر حضور مردم و مظهر اقتدار مردمی است. معظم له در این رابطه می فرمایند: همین انتخاباتها، همین پای صندوق رفتن‌ها، همه‌ی اینها مظهر حضور مردم و مظهر نشان دادن اقتدار مردم است .»(۹۰/۱۲/۱۰)

  1. انتخابات؛ مصونیت بخش به کشور، حافظ هیبت ملت و...

انتخابات مصونیت بخش به کشور، حافظ هیبت ملت و… است. رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در این رابطه می فرمایند: «انتخابات مصونیت‌بخش به کشور است. «… انتخابات مصونیت‌بخش به کشور است. آن چیزی که هیبت این ملت را حفظ میکند، قدرت معنوی او را به رخ دشمنان میکشاند و آنها را از تعرض منع میکند و میترساند، حضور مردمی است؛ که یکی از مظاهرش همین انتخابات است .»(۹۰/۱۱/۱۴)

  1. انتخابات؛ نماد افزایش قدرت بسیج عامه مردم

انتخابات نماد افزایش قدرت بسیج عامه مردم است. همچنانکه حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) در این رابطه می فرمایند: این انتخابات نشان داد که نظام اسلامی هر روز که گذشته است، قدرت بسیج توده‏ای آن افزایش یافته؛ در جلب اعتماد آحاد ملت موفق‏تر شده است .»(۸۸/۵/۱۲)

  1. انتخابات؛ بیمه کننده بالفعل کشور

انتخابات بیمه کننده بالفعل کشور است. در همین راستا رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) می فرمایند: اهمیت انتخابات و حضور مردم، اهمیت نقد است و کشور را بالفعل بیمه می‌کند .»(۷۷/۷/۱۵)

  1. انتخابات؛ سیلی به چهره‌ی دشمنان ملت

انتخابات؛ سیلی به چهره‌ی دشمنان ملت است. همچنانکه رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در این رابطه می فرمایند:

حقیقتاً انتخابات، سیلی به چهره‌ی دشمنان این ملت است .»(۹۰/۱۲/۱۰)

  1. انتخاب پرشور؛ افزایش اعتبار کشور

انتخاب پرشور؛ افزایش اعتبار کشور است. چنانکه حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) در این رابطه می فرمایند: «هرچه صندوقهای رأی شلوغ‌تر باشد، گسترش شرکت مردم بیشتر باشد، اعتبار کشور بالا خواهد رفت، مصونیت کشور بیشتر خواهد شد .»(۹۰/۱۱/۱۴)

  1. القاء ناممکن بودن معارضه با ملت، به واسطه مشارکت پرشور

القاء ناممکن بودن معارضه با ملت به واسطه مشارکت پرشور است. همانگونه رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در این ربطه می فرمایند: «یکی از برکات حضور مردم همین است که وقتی دشمنان نگاه میکنند و می‌بینند که مردم پشت سر نظام هستند، احساس میکنند که نمیشود با این نظام معارضه کرد؛ چون با یک ملت نمیشود معارضه کرد. »(۶/‏۱۲/‏۸۸)

  1. انتخابات زمینه ساز تلقین وجود احساس مسئولیت در افراد

انتخابات زمینه ساز تلقین وجود احساس مسئولیت در افراد است. چنانکه رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در این ربطه می فرمایند: انتخابات چیزی است که موجب میشود مردم احساس کنند مسئولیت دارند، باید تشخیص بدهند، باید بیایند توی میدان.» (۶/‏۱۲/‏۸۸)

  1. انتخابات، یکی از مهم ترین دلایل اثبات قدرتمند بودن و توانایی به صحنه آوردن ملت توسط انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی

انتخابات، یکی از مهم ترین دلایل اثبات قدرتمند بودن و توانایی به صحنه آوردن ملت توسط انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی است. همانگونه حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) در این رابطه می فرمایند: «متن حقیقت در این انتخابات این است که انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، آنچنان زنده و جذاب و رو به رشد است که با گذشت سه دهه، قدرت به صحنه آوردن مردم را در این حد دارد .»(۸۸/۵/۱۲)

  1. حضور و مشارکت مردم به معنای دفاع از جمهوری اسلامی و قانون اساسی

حضور و مشارکت مردم به معنای دفاع از جمهوری اسلامی و قانون اساسی می دانند. چنانکه حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) می فرمایند: «حضور مردم، یعنی دفاع از جمهوری اسلامی؛ یعنی دفاع از قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی .»(۸۴/۳/۲۵)

  1. انتخابات آگاهانه رکن اساسی در تعیین سرنوشت

انتخابات آگاهانه رکن اساسی در تعیین سرنوشت محسوب می شود. همانگونه که حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) در این رابطه می فرمایند: حضور آگاهانه در انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب هوشمندانه از سوی آحاد مردم، یک مشارکت در سرنوشت کشور است .»(۱/‏۱/‏۸۴)

  1. مشارکت در سرنوشت کشور؛ عامل مهم نقش آفرینی در اداره کشور و خنثی سازی دشمنی دشمنان

مشارکت در سرنوشت کشور؛ عامل مهم نقش آفرینی در اداره کشور و خنثی سازی دشمنی دشمنان است. چنانکه حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) در این رابطه می فرمایند: مشارکت در سرنوشت کشور علاوه بر اینکه در اداره و تعیین مدیریت کشور نقش دارد، در خنثی کردن دشمنی دشمنان هم بزرگترین نقش را ایفا می کند. »(۱/‏۱/‏۸۴)

  1. حضور مردم در پای صندوق رأی، پشتوانه انقلاب و کشور

حضور مردم در پای صندوق رأی، پشتوانه انقلاب و کشور محسوب می شود. همچنانکه حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) در این رابطه می فرمایند: «حضور شما (ملت ایران) در پای صندوقهای رای بارزترین مظهر حضور مردمی است و این پشتوانه‌ی انقلاب و کشور است .»(۸۲/۱۱/۲۴)

در همین راستا موضوع مشارکت حداکثری در انتخابات از منظر امام خامنه ای (مدظله العالی) موضوعی کاملاً راهبردی است که دیگر موضوعات مرتبط با انتخابات را تحت الشعاع قرار می دهد.

به همین سبب با عنایت به نزدیک شدن به انتخابات و پیچیده، گسترده و… شدن حجم توطئه ها، شبهه افکنی ها، تردیدافکنی ها و جنگ روانی دشمنان علیه انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بر عموم ملت بصبیر، مؤمن و انقلابی است تا با بصیرت و شناخت همه جانبه نسبت به اهمیت مشارکت و انتخابات، فرد اصلح را برگزینند و همچنین بر نخبگان و صاحبان اندیشه است تا با تشکیل اتاق های اندیشه ورز و تضارب و تجمیع نظرات نخبگی، کارشناسی و… دلایل، اهمیت و… حضور هر چه بیشتر ملت در انتخابات را تییین و تشریح کنند.

کلید واژه ها: انتخابات وظیفه دینی و میهنی مشارکت انتخاب آگاهانه عزت و اقتدار ملی


نظر شما :