ارتش جمهوری اسلامی وارد حوزۀ فضایی شد

ارتش جمهوری اسلامی وارد حوزۀ فضایی شد

صبح روز یکشنبه (۱۲ مرداد ۱۳۹۹) طی مراسمی با حضورِ امیر سرلشکر «سیدعبدالرحیم موسوی»، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی و دکتر «سورنا ستاری»، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، تفاهمنامۀ علمی تحقیقاتی فیمابین ارتش جمهوری اسلامی ایران و معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، در ستاد ارتش امضا شد.

امیر سرلشکر موسوی در حاشیۀ امضای این تفاهمنامه گفت: «مجموعۀ نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران از قبل هم همکاری‌هایی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری داشتند؛ انشاالله این جلسه و تفاهمنامه‌ای که امروز امضا شد یک جهشی در ادامۀ این همکاری‌های فیمابین، خواهد بود.» وی افزود: «این تفاهم نامه در حوزه‌های مختلف زمینی، پدافند، هوایی، دریایی و فضایی است که امیدواریم مواردِ مدنظر معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور و ارتش جمهوری اسلامی ایران، هم جهت بشوند تا بتوانیم پیشرفت‌هایِ خوبی را در آیندۀ نزدیک شاهد باشیم.»

دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور نیز گفت: «ما توسعه‌های زیادی در حوزۀ شرکت‌های دانش بنیان و تکنولوژی‌های متعدد در حوزۀ ICT [1]، نانو، تکنولوژی هوافضا و بسیاری از حوزه‌های جدید از قبیل حوزۀ لیزر در قالب شرکت‌های دانش بنیان و برخی مراکز پژوهشی داشته‌ایم.» وی افزود: «یکی از اهداف ما در معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور این است که بتوانیم این تکنولوژی را به سمتِ صنایع دفاعی سوق دهیم و صنعت دفاع نیز از این زیر ساخت‌هایی که ایجاد شده، استفاده کند که امیدواریم با امضای این تفاهمنامه، این روند تسریع شود.»

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور ادامه داد: «حوزه‌های همکاری متعددی با ارتش و صنایع دفاعی داریم، ما بیش از ۷۰ شرکت دانش بنیان داریم که محصول به حوزۀ دفاع می‌دهند، هم توسعۀ این شرکت‌ها مدنظر است و هم اینکه شرکت‌های جدید به این حوزه ملحق شوند.» دکتر ستاری با اشاره به ساخت هواپیمای کوثر گفت: «بخش‌های متعددی از هواپیمای کوثر در شرکت‌های دانش بنیان توسعه پیدا کرد و قطعاً این هواپیما به همین شکل باقی نخواهد ماند و خیلی از تکنولوژی‌های جدید در آن توسعه پیدا خواهد کرد.»

در این جلسه امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری»، معاون هماهنگ کننده ارتش، امیر سرتیپ «هوشنگ نصیرزاده»، فرمانده نیروی هوایی ارتش و تعدادی از معاونان ارتش و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حضور داشتند.

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش جمهوری اسلامی

[۱] Information and Communication Technologies