پیگیری و مجازات قطعی عاملان و آمران این جنایت در دستورکار قرار گیرد

۰۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۳ کد : ۲۰۴۹ اخبار راهبردی اخبار ملی اخبار اصلی
پیگیری و مجازات قطعی عاملان و آمران این جنایت در دستورکار قرار گیرد

حضرت «آیت‌الله خامنه‌ای»، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی ترور دانشمند هسته‌ای شهید، دکتر «محسن فخری‌زاده» روز شنبه (۸ آذر ۱۳۹۹) پیامی صادر کردند.

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دانشمند برجسته و ممتاز هسته‌ای و دفاعی کشور جناب آقای محسن فخری‌زاده به دست مزدوران جنایتکار و شقاوت‌پیشه به شهادت رسید. این عنصر علمی کم‌نظیر، جان عزیز و گران‌بها را به‌خاطر تلاش‌های علمی بزرگ و ماندگار خود، در راه خدا مبذول داشت و مقام والای شهادت، پاداش الهی اوست.

دو موضوع مهم را همۀ دست‌اندرکاران باید به جِدّ در دستور کار قرار دهند؛ نخست پیگیری این جنایت و مجازات قطعی عاملان و آمران آن و دیگر پیگیری تلاش علمی و فنی شهید در همۀ بخش‌هایی که وی بدان‌ها اشتغال داشت.

اینجانب به خاندان مکرم او و به جامعۀ علمی کشور و به همکاران و شاگردان او در بخش‌های گوناگون، شهادت او را تبریک و فقدان او را تسلیت می‌گویم و علو درجات او را از خداوند مسئلت می‌کنم.

سیدعلی خامنه‌ای

۸ آذر ۱۳۹۹

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری

کلید واژه ها: رهبر معظم انقلاب امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)