مؤلفه‌های قدرت بیشتری داشته باشیم هزینه‌ ‎ های دشمن برای اعمال فشار را بالا می‌بریم

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر «سیدابراهیم رئیسی»، رئیس قوه قضاییه کشورمان روز دوشنبه (۱۷ آذر ۱۳۹۹) در جلسه شورای‌عالی قوه قضائیه، از نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی به خاطر تصویب قانون راهبردی کاهش تحریم‌ها و وادار کردن دشمن به پایبندی و انجام وظایف و تعهداتش در توافقات و قراردادهای بین‌المللی تقدیر کرد.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه بیگانگان باید بدانند هرگونه فشار بر ملت بزرگ ایران اسلامی برای آن‌ها هزینه خواهد داشت، تأکید کرد: «هرچه دست ما در برخورداری از اهرم‌ها و مؤلفه‌های قدرت پر باشد، هزینه های دشمن برای دشمنی و اعمال فشار بر ملت افزایش می‌یابد.» دکتر رئیسی گفت: «در برابر دشمن نگاه همه باید انقلابی باشد و با نگاه های فردی و سیاسی نباید با این مسائل برخورد کرد و مردم انتظار دارند که همۀ دست اندرکاران و مسئولان با قدرت و متناسب با واقعیت‌های ملت موضع ‎‌ گیری کنند و به همه پیام بدهند.»

رئیس قوه قضائیه افزود: «در شرایطی که آلمان با موضع سخیف خود نشان داد اروپایی‌ها از آمریکا پیروی می‌کنند، آنچه با مقاومت ملت ایران تناسب دارد، تولید قدرت در عرصه های اقتصادی و علمی و امنیتی و دفاعی است تا همراهان و همگامان آمریکا متوجه شوند که به جای فشار بر ملت ایران باید به تعهدات خود عمل کنند.» دکتر رئیسی در ادامه با گرامیداشت روز دانشجو، بر نقش دانشجویان در تولید علم و جنبش نرم‌افزاری تأکید و اظهار کرد: «دانشگاه باید در تحقق پیشرفت و عدالت در گام دوم انقلاب اسلامی پیشگام و نقشی فعال و مؤثر در این زمینه داشته باشد.» رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه عدالتخواهی و اجرای عدالت در همۀ لایه های کشور مهم است، تصویب قوانین عادلانه در نهاد تقنین و اجرای عالانه قوانین توسط دستگاه های اجرایی و همچنین داوری عادلانه در دستگاه قضا را از الزامات حکمرانی شایسته دانست.»

دکتر رئیسی از دانشجویان به عنوان جوانان بانشاط، آرمان‌خواه، صادق و دغدغه مند یاد کرد و با بیان اینکه آرمان‌خواهی دانشجویان از جنس مطالبات احزاب و گروه های سیاسی نیست، تصریح کرد: «روحیه انقلابی دانشجویان ایجاب می‌کند فضای دانشگاه ها هم انقلابی باشد و بنا بر تأکید رهبر معظم انقلاب، دانشجویان هم در تحقق پیشرفت و هم در مطالبه اجرای عدالت پیشگام باشند.» وی با اشاره به آثار و برکات تعامل دستگاه قضا با نخبگان در جهت تبیین اقدامات و برنامه های عدلیه و اطلاع از نظرات و دیدگاه های آن‌ها، بر لزوم ارتباط مستمر همکاران مجموعه قوه قضائیه و سازمان‌های تابعه با دانشجویان و طلاب و سایر اقشار جامعه تأکید کرد.»

منبع خبر: خبرگزاری تسنیم

کلید واژه ها: حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی انرژی هسته‌ای