اطلاعیه شماره ۶ :قابل توجه داوطلبان محترم شرکت کننده در آزمون دکتری تخصصی(Ph.D) دانشگاه عالی دفاع ملی پیرو اطلاعیه پذیرش دوره دکتری ۱۴۰۴-۱۴۰۳

۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۴ کد : ۶۹۴۴ اطلاعیه های مهم

قابل توجه داوطلبان محترم آزمون دکتری تخصصی ( Ph.D ) دانشگاه عالی دفاع ملی

۱- پیرو انتشار اطلاعیه مورخه ۲۹/‏۰۸/‏۱۴۰۲‬ به اطلاع کلیه داوطلبان محترم شرکت در آزمون دکتری سال ۱۴۰۴-۱۴۰۳ می‌رساند:

۲- داوطلبان محترمی که مراحل ثبت نام خود را انجام داده‌اند، جهت دریافت کارت ورود به جلسه می‌توانند از ساعت ۱۴۰۰ روز دو‌شنبه مورخه ۲۳/‏۱۱/‏۱۴۰۲‬ لغایت ساعت ۲۴۰۰ مورخه ۲۵/‏۱۱/‏۱۴۰۲‬ به شیوه زیر اقدام نمایند:

مراجعه به سامانه ثبت نام اینترنتی دانشگاه به نشانی:

توجه: داوطلبان گرامی می بایست اطلاعات کارت ورود به جلسه را به دقت مطالعه و هرگونه مغایرت در آن را تا ساعت ۱۸۰۰ مورخه ۲۵/‏۱۱/‏۱۴۰۲‬ به شماره تلفن ۲۷۳۵۲۲۴۶ اعلام نمایند.

۳- درب ورودی دانشگاه از ساعت ۰۶۰۰ صبح روز جمعه ۱۴۰۲/۱۱/۲۷ به روی داوطلبان باز می‌باشد لذا داوطلبان گرامی سعی نمایند جهت جلوگیری از ازدحام درب ورودی قبل از ساعت ۰۸۰۰ در دانشگاه حضور بهم رسانند.

۴- برای آن دسته از داوطلبانی که فاقد خودرو شخصی می‌باشند از درب ورودی تا حوزه امتحانی خودرو پیش بینی شده است.

کلید واژه ها: داوطلبان ساعت مورخه