اطلاعیه شماره ۷:راهنمای مصاحبه از پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) دانشگاه عالی دفاع ملی در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴

۲۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۳ کد : ۶۹۶۰ اطلاعیه های مهم
اطلاعیه شماره ۷:راهنمای مصاحبه از پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت آزمون دکتری تخصصی  (Ph.D)  دانشگاه عالی دفاع ملی در سال تحصیلی  ۱۴۰۳-۱۴۰۴

بسم الله الرحمن الرحیم

راهنمای مصاحبه از پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت آزمون دکتری تخصصی Ph.D) ) دانشگاه عالی دفاع ملی در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴

۱. داوطلبانی که حدنصاب اولیه نمره آزمون کتبی (پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت) را اخذ نموده اند، طبق جدول زمانبندی که از طرف دانشکده بصورت تلفنی و پیامکی، اعلام می شود، جهت انجام مصاحبه دعوت بعمل می آید.

تذکر: زمان مراجعه و پذیرش جهت انجام مصاحبه در هر روز از طریق تماس تلفنی و پیامک توسط دانشکده مربوطه به اطلاع پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت خواهد رسید.

۲. نکات مهمی که داوطلبان باید به آنها توجه نمایند به شرح زیر اعلام می شود:

الف) همراه داشتن مدارک زیر در هنگام حضور برای مصاحبه الزامی است:

• ارائه معرفی نامه رسمی (مجوز شرکت در آزمون و ادامه تحصیل) از معاونت منابع انسانی سازمان متبوع خطاب به دانشگاه (داوطلبین کشوری)
  • آخرین حکم کارگزینی از اداره مربوطه، ممهور به مهر سازمانی
  • داوطلبین لشگری فاقد مجوز در صورتی مجاز به شرکت در مصاحبه می باشند که در روز مراجعه مجوز موافقت با ادامه تحصیل خود را از سازمان مربوطه به همراه داشته باشند.
  • ۳ قطعه عکس زمینه سفید (برای کارکنان سازمان‌های نظامی با لباس فرم نظامی)
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه (از تمامی صفحات)
  • اصل و کپی مدارک تحصیلی (کارشناسی و کارشناسی ارشد)
  • ریز نمرات تایید شده کارشناسی و کارشناسی ارشد
  • سوابق آموزشی و پژوهشی داوطلب برابر مفاد فرم مربوطه (پیوست)

ب) داوطلبان پس از حضور در محل دانشکده مربوطه، مدارک خود را به کارگروه بررسی سوابق آموزشی - پژوهشی ارائه می نمایند، تا نسبت به تکمیل پرونده ومعرفی به مصاحبه اقدام شود.

پ) کارگروه بررسی سوابق آموزشی - پژوهشی با دریافت سوابق داوطلب (طبق آیتم های فرم مربوطه) نسبت به بررسی و تعیین امتیاز آموزشی و پژوهشی داوطلب اقدام می نمایند.

ت) در صورت تأیید مدارک و سوابق از سوی گروه مربوطه، داوطلبان برای ادامه مراحل مصاحبه به حوزه مصاحبه تخصصی معرفی می شوند.

ث) مصاحبه اختصاصی داوطلبان با توجه به رشته انتخابی داوطلب توسط گروهی از استادان مربوطه بصورت حضوری انجام می شود.

ح) مصاحبه شامل ارزیابی مکتبی، زبان انگلیسی تخصصی و سطح آگاهی های تخصصی است.

خ) داوطلبان نظامی برای مصاحبه با لباس فرم مصوب حضور به هم رسانند.

د) داوطلبان سوابق پژوهشی و آموزشی خود را برابر بندهای مندرج در فرم زیر، دسته بندی و ارائه نمایند و از آوردن مدارکی که فاقد نمره می‌باشد خودداری نمایند.

سوابق علمی، پژوهشی و تدریس

حداکثر نمره

نمره

محاسبه شده

نمره نهایی

۱

کسب امتیاز در جشنواره های علمی (سازمانی (۰.۵ نمره)، ملی (۰.۷۵ نمره) و بین المللی (۱ نمره))

۲

معدل کارشناسی ارشد ۱۸ به بالا برای دانشگاه های آزاد، پیام نور، غیرانتفاعی، نیروهای مسلح و حوزه علمیه- بالای ۱۷ برای دانشگاه های دولتی و علوم تحقیقات، بالای ۱۶ برای دانشگاه های برتر (۰.۵ نمره)

۰.۵

۳

تدریس در مقطع کارشناسی ۲و احد (۰.۲۵ نمره) و کارشناسی‌ارشد ۲ واحد (۰.۵ نمره))

۴

تألیف کتاب (به ازای هر کتاب ۱ نمره)

۵

ترجمه کتاب (به ازای هر کتاب ۰.۵ نمره)

۶

تألیف مقالات علمی پژوهشی (به ازای هر مقاله ۱ نمره)

۷

تألیف مقالات علمی ترویجی (به ازای هر مقاله ۰.۵ نمره)

۸

انجام پروژه های تحقیقاتی (مجری طرح (۱.۵ نمره)، همکار علمی طرح (۱ نمره))

۱.۵

جمع نمرات

۱۰

ر) هرگونه تغییر در برنامه بصورت تلفنی به اطلاع داوطلب خواهد رسید.

ز) دعوت به مصاحبه به منزله قبولی در آزمون نبوده و مصاحبه تنها بخشی از فرآیند آزمون محسوب می شود. اسامی نهایی قبول‌شدگان پس از جمع بندی کلیه نمرات مراحل آزمون و پس از دریافت نظریه‌های سازمان‌های نظارتی از طریق سازمان معرفی کننده به داوطلب اطلاع رسانی خواهد شد.

س) نشانی مدرسه حکمرانی شهید بهشتی برای مصاحبه داوطلبان رشته حکمرانی عبارتست از:

تهران خیابان قائم مقام فراهانی بین خیابان های شهید مطهری و شهید بهشتی نبش کوچه شهداء پلاک ۱۸۲ تلفن تماس ۸۸۷۲۸۹۳۶ داخلی ۴۱۵

دانشکده دفاع ملی: ۲۲۹۷۰۳۴۷-۰۲۱

دانشکده امنیت ملی :۲۷۳۵۳۳۳۰-۰۲۱

دانشکده مدیریت :۲۲۹۷۰۳۴۶-۰۲۱

با آرزوی موفقیت برای داوطلبان گرامی

معاونت تربیت و آموزش دانشگاه عالی دفاع ملی

مرکز آزمون و سنجش ‌‌

کلید واژه ها: نمره ۵ نمره ۰ ۵ نمره ۱ نمره نمره ۱ مصاحبه ۰ ۵ نمره ۱ ۵ نمره ۱ مربوطه