ایران می‌تواند اسرائیل را به محلی غیر قابل سکونت تبدیل کند

ایران می‌تواند اسرائیل را به محلی غیر قابل سکونت تبدیل کند

«کنستانتین سیوکوف»، معاون رئیس آکادمی دانش موشکی روسیه روز شنبه (۲۰ آذر ۱۴۰۰) در بخشی از مصاحبۀ اخیر خود با شبکۀ روسیا الیوم به توانمندی موشکی ایران پرداخت.

سیوکوف در پاسخ به سؤالی دربارۀ احتمال وقوع جنگ میان ایران و رژیم صهیونیستی، با بیان اینکه احتمال آغاز جنگ از طرف تل‌آویو علیه ایران کم است و رژیم صهیونیستی طبق ارزیابی‌ها بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ کلاهک هسته‌ای اختیار دارد، گفت: «ایران موشک‌های میان‌برد و تسلیحاتی متعارف در اختیار دارد که از دقت بالایی در نقطه‌زنی برخوردار هستند که این هنگام شلیک موشک به سمت پایگاه‌های آمریکا نمایان شد.» معاون رئیس آکادمی دانش موشکی روسیه ادامه داد: «مقابله با این موشک‌ها در توان رژیم صهیونیستی نیست. رژیم صهیونیستی امروز سامانه‌های پدافند هوایی یا سامانه‌های پدافند موشکی را که بتواند با این موشک‌ها مقابله کند، در اختیار ندارد. بر این اساس، حملۀ موشکی ایران به این سامانه‌ها و رآکتورهای هسته‌ای رژیم صهیونیستی، سرزمین کوچک اسرائیل را به محلی غیر قابل سکونت تبدیل خواهد کرد.»

کنستانتین سیوکوف اضافه کرد: «اگر بخواهیم دربارۀ ایران صحبت کنیم، ایران تأسیسات خاص خود را دارد که مناطق کوهستانی دژ مانندی قرار دارند که نمی‌توان به آن‌ها نفوذ کرد جز با بمب‌های هسته‌ای.» وی همچنین اظهار داشت: «من فکر نمی‌کنم رژیم صهیونیستی به استفاده از سلاح هسته‌ای علیه ایران روی بیاورد، چرا که اگر این کار را بکند این کار واکنش روسیه و چین را به دنبال خواهد داشت بنابراین این گام از نظر این دو کشور غیر قابل قبول است.» معاون رئیس آکادمی دانش موشکی روسیه همچنین گفت: «من تکرار می‌کنم که اسرائیل سرزمین بسیار کوچکی است پس فکر می‌کنم که عملیات به استفاده از سلاح هسته‌ای کشیده نخواهد شد. اما در ارتباط با استفاده از تسلیحات متعارف ما می‌توانیم بگوییم که تأسیسات ایران به شدت مورد محافظت هستند و به راحتی نمی‌توان با استفاده از تسلیحات به آن‌ها نفوذ کرد پس عملیات نظامی رژیم صهیونیستی حتی با مشارکت نیروی هوایی آمریکا هیچ نتیجۀ مثبتی در بر نخواهد داشت.»

سیوکوف همچنین در بخش پایانی اظهاراتش بیان کرد: «نکتۀ دیگری که می‌خواهم بگویم این است که ایران در زمینۀ نظامی یکی از قدرت‌های پیشرفته و پیشرو و جزء چهار کشور اول تولیدکنندۀ سامانه‌های موشکی است که این کشورها عبارت‌اند از روسیه، آمریکا، چین و ایران.» مقامات نظامی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران همواره به رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند که در صورت انجام هر گونه اقدام احمقانه علیه ایران، این گام به معنای پایان این رژیم خواهد بود.

منبع خبر: شبکۀ العالم

کلید واژه ها: ایران علیه ایران رژیم رژیم صهیونیستی صهیونیستی موشکی دانش موشکی آکادمی دانش موشکی رئیس آکادمی دانش موشکی موشکی روسیه