آمریکا باید تمام تحریم‌ها را لغو کند و ما راستی‌آزمایی کنیم

۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۱ کد : ۳۱۲۱ اخبار امنیتی اخبار سیاسی اخبار ملی اخبار اصلی
آمریکا باید تمام تحریم‌ها را لغو کند و ما راستی‌آزمایی کنیم

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر «سیدابراهیم رئیسی»، رئیس قوه قضاییه کشورمان روز یکشنبه (۱۵ فروردین ۱۴۰۰) به مناسبت هفتۀ بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج) در جمع مدیران و کارکنان وزارت اطلاعات حضور یافت.» رئیس قوه قضاییه در این دیدار، با بیان اینکه بالاترین نعمت‌های خدا نعمت ولایت است و هیچ نعمتی مانند آن نیست، تصریح کرد: «جمهوری اسلامی از بدو تأسیس برای حاکمیت دین و ارزش‌های الهی حرکت کرده، اما از اول پیروزی انقلاب دشمنان تلاش کرده‌اند تا جامعه دینی در ایران شکل نگیرد.»

دکتر رئیسی افزود: «از روز اول که حضرت امام فرمود می‌خواهیم مردم بنده خدا باشند و در جامعه قسط و عدل اجرا شود و جامعه مبتنی بر ارزش‌های دینی شکل بگیرد فتنه‌ها و توطئه‌های دشمنان نیز آغاز شد.» رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: «دشمن با توطئه‌های فراوان تلاش کرد تا کارآمدی دین در اداره زندگی انسان معاصر با شکست مواجه شود و اگر وزارت اطلاعات نمایشگاهی از توطئه‌ها و فتنه‌های دشمنان علیه نظام اسلامی را برپا کند مشخص می‌شود که بر انقلاب و کشورمان در ۴۰ سال اخیر چه گذشته است.» وی گفت: «جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و ما باید در برابر روایت‌هایی که دشمن از تاریخ انقلاب ما ارائه می‌دهد روایت درستی را برای نسل امروز و فردا داشته باشیم و اجازه ندهیم تحریف تاریخی صورت گیرد و یکی از مجموعه‌هایی که می‌تواند در این زمینه پیشگام باشد وزارت اطلاعات است.»

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: «وزارت اطلاعات می‌تواند با تبیین فتنه‌ها و توطئه‌های دشمن برای اهل تحلیل تصویر دقیقی از تلاش‌های مذبوحانه دشمن در مقاطع مختلف از جمله مرحله شکل‌گیری انقلاب، تأسیس نظام اسلامی و تثبیت آن و ممانعت از توسعه پیام این انقلاب به ملت‌ها ارائه دهد.» دکتر رئیسی در بخش دیگری از سخنانش وزارت اطلاعات را مجموعه‌ای فراقوه‌ای و متعلق به کل نظام اسلامی دانست و گفت: «این وزارتخانه، هر چند به صورت شکلی زیرمجموعه دولت تعریف می‌شود، اما وزارت اطلاعات کل جمهوری اسلامی است و جایگاه، اندیشه، انگیزه و برنامه‌ها و طرح‌ها و چشم‌انداز آن باید ناظر بر همه مسائل و لایه‌های نظام باشد.» حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی با تأکید بر لزوم پرهیز از جناح و جناح‌بازی در وزارت اطلاعات تأکید کرد: «در وزارت اطلاعات فقط یک جناح وجود دارد و آن هم جناح انقلاب و ولایت است.»

رئیس دستگاه قضا حفظ و صیانت از نظام اسلامی را اوجب واجبات و مهم‌ترین وظیفه و مأموریت مجموعه‌های اطلاعاتی و امنیتی و به ویژه وزارت اطلاعات دانست. حجت‌الاسلام رئیسی با اشاره به اینکه بدنه وزارت اطلاعات، دلداده به انقلاب و بدنبال تحقق اهداف آن است، گفت: «اندیشه‌های این مجموعه اندیشه ناب و اصیل انقلاب اسلامی و راهبرد‌های امامین انقلاب اسلامی است که مسیری ممتد و لاینقطع است و به‌حمدالله تاکنون چنین بوده است.» رئیس دستگاه قضا با اشاره به پیچیده‌تر شدن تهدیدات در دنیای امروز، اظهار داشت: «اگر دیروز دشمن تلاش داشت تا از مراکز نظامی ما جاسوسی کند، امروز تلاش آن‌ها برای افزایش تهدیدات به گستردگی همۀ داشته‌های جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف، سیاسی، فرهنگی، صنعتی و امثال آن است.» دکتر رئیسی به تلاش دشمن برای نفوذ در تمامی این عرصه‌ها اشاره و تأکید کرد: «نفوذ فقط این نیست که چند جاسوس وارد یک مجموعه شده و اقدام به جاسوسی و خرابکاری کنند، بلکه گاهی تأثیرگذاری بر مسئولان برای تغییر محاسبات آن‌ها به نفع دشمن نیز نفوذ است.»

رئیس قوه قضاییه با اشاره به تعیین راهبرد ایران در قبال پرونده هسته‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب در ۱۹ دی‌ماه سال ۱۳۹۹ گفت: «امروز سیاست روشن و راهبرد جمهوری اسلامی در قبال آمریکا این است که باید تمام تحریم‌ها را لغو کند و ما راستی آزمایی انجام دهیم و سپس به تعهدات برجام بازگردیم.» دکتر رئیسی افزود: «این راهبرد را نه در اتاق در بسته، که رهبر معظم انقلاب در حضور همه مردم ایران اعلام فرمودند و پیگیری هر راهبردی غیر از این قابل قبول نیست.» حجت‌الاسلام و ا لمسلمین رئیسی افزود: «برخی می‌گویند دولت جدید در آمریکا با دولت قبلی تفاوت دارد، اما آمریکایی‌ها همواره دنبال برنامه‌های استکباری نسبت به ملت ایران بوده‌اند و هر دولتی که در آنجا بر سر کار آمد این سیاست را دنبال کرد و اگر امروز مدعی خلاف این رویه هستند باید در عمل این مسئله مشخص شود.»

منبع خبر: خبرگزاری دفاع‌مقدس

کلید واژه ها: آمریکا تحریم‌ها راستی‌آزمایی سیدابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه سربازان گمنام امام زمان وزارت اطلاعات