دفاع مقدس متعلق به آحاد ملت است

دفاع مقدس متعلق به آحاد ملت است

سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر»، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ظهر روز پنج‌شنبه (۲۵ شهریور ۱۴۰۰) در دیدار با امیر سرتیپ «محمدرضا آشتیانی»، وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح که در این وزارتخانه صورت گرفت، اظهار داشت: «وزارت دفاع نقش بی‌بدیل و مهمی را در نیرو‌های مسلح و کشور ایفا می‌کند.»

وی با اشاره به رسالت وزارت دفاع در پشتیبانی از نیرو‌های مسلح گفت: «وزارت دفاع امورات نیرو‌های مسلح را ساماندهی و همچنین ارتباط نیرو‌های مسلح را با بخش‌های کشوری تنظیم و برقرار می‌کند که این مسئله بسیار با اهمیت است؛ چرا که برای دستیابی به این هدف، باید درک مناسبی از سیستم‌های کشوری و نیرو‌های مسلح داشت.» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در ادامه، حضور امیر سرتیپ آشتیانی در وزارت دفاع را یک موقعیت ممتاز برای کشور و نیرو‌های مسلح قلمداد کرد و افزود: «حضور امیر آشتیانی در رده‌های مختلف نیرو‌های مسلح و نقش ارزندۀ وی در این عرصه، می‌تواند بسترساز گام‌های بلند و مؤثر در حوزۀ ارتقای توان دفاعی باشد.» سردار کارگر اضافه کرد: «امیدواریم که امیر آشتیانی همچنان که در سِمت‌های قبلی موفق بوده‌اند در این عرصۀ خطیر نیز همچون گذشته، موفق و سرافراز باشند.»

وی سپس با اشاره به اقدامات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در سال‌های اخیر گفت: «این بنیاد در دورۀ دولت گذشته ۲۳ موزه دفاع مقدس را در سطح کشور ساخت؛ همچنین زمانی که در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مشغول به فعالیت شدم ۸۷۰ یادمان شهدای گمنام ساخته شده بود که امروز با همت تلاشگران این عرصه، ۲ هزار و ۵۰۰ یادمان شهدای گمنام در سراسر کشور ایجاد شده است.» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به فعالیت‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در حوزۀ نشر کتاب، بیان کرد: «پیش از این، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در طول ۲۰ سال ۷۰۰ عنوان کتاب به چاپ رسانده بود، اما در طول هشت سال گذشته بیش از هفت هزار کتاب به رشتۀ تحریر درآمده و چاپ شده است.»

سردار کارگر ادامه داد: «در حوزۀ راهیان نور نیز در سال ۱۳۹۲ نیز نزدیک به چهار میلیون نفر از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس بازدید داشتند که این رقم در سال ۱۳۹۷ به بیش از هفت میلیون نفر رسید.» وی اظهار داشت: «ما همواره اعلام کرده‌ایم که دفاع مقدس متعلق به آحاد ملت بزرگ ایران است و اجازه ندادیم که هیچ گروه، حزب، قشر و جناحی دفاع مقدس را به انحصار خود دربیاورد؛ چرا که دفاع مقدس با پشتوانۀ همه مردم به پیروزی رسید.» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با تأکید بر اینکه اگر مردم به کمک نیرو‌های مسلح نمی‌آمدند و جبهه‌های حق علیه باطل را یاری نمی‌کردند، شاهد پیروزی‌های بزرگ در دوران دفاع مقدس نبودیم، گفت: «امروز نیز مردم و دستگاه‌های دولتی با همان روحیۀ پای کار انقلاب و دفاع مقدس هستند و مجموعۀ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس هیچ مشکل لاینحلی را پیش روی خود نمی‌بیند.»

امیر سرتیپ «محمدرضا آشتیانی»، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در دیدار رئیس و مسئولین ارشد بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اظهار داشت: «بزرگ ترین دستاوردی که باعث شد تا نظام مقدس جمهوری اسلامی بتواند به توان بازدارندگی مضاعف و اقتدار دست یابد تجربیاتی است که از دفاع مقدس برای ملت ایران به یادگار مانده است.» وی با اشاره به نقش ارزندۀ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در تربیت نسل جوان مؤمن و انقلابی با تأسی از مکتب دفاع مقدس گفت: «بدون شک اقتدار امروز کشور مرهون تجربیات دفاع مقدس است.»

وی با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ دفاع مقدس در میان نسل جوان جامعه، گفت: «امروز یکی از وظایف اساسی ما این است که ارزش‌های دفاع مقدس را به نسل‌های بعدی منتقل کنیم.» وی با بیان اینکه امروز شاکلۀ اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نسلی تشکیل می‌دهد که تربیت شده و درک کنندۀ مکتب دفاع مقدس است، افزود: «نسل تربیت یافتۀ دفاع مقدس در بحران‌ها، قادر است کشور را مدیریت کند و در مسیر پیشرفت و ارتقا قرار دهد. چرا که این نسل بزرگ شده در سایۀ تجربیات و فرهنگ دفاع مقدس هستند.»

وی تصریح کرد: «امیدواریم با اقدامات ارزشمند و فاخر مجموعه‌های فرهنگی کشور بتوانیم نسل جدید جامعه را نیز با فرهنگ دفاع مقدس عجین کرده و ادامه دهندگان مکتب دفاع مقدس را برای آیندۀ کشور تربیت کنیم.» وی با اشاره به اقدامات سازندۀ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در تبیین و ترویج فرهنگ دفاع مقدس، گفت: «اعتقاد دارم یکی از نهادهای اثرگذار که فعالیت‌‎ها و برنامه‌هایش می‌تواند آیندۀ نظام را تضمین کند، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس است. این نهاد خوشبختانه تاکنون منشأ اقدامات بزرگ و ارزشمندی بوده است و ما نیز در وزارت دفاع تلاش می‌کنیم تا این مسیر را دنبال و تقویت کنیم.»

امیر آشتیانی با اشاره به ظرفیت‌های وزارت دفاع در تعامل با سایر سازمان‌ها و نهادهای دولتی گفت: «وزارت دفاع این آمادگی را دارد که در حوزۀ دولت و مجلس بسترساز توسعۀ روابط با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس باشد و در راستای اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های این نهاد انقلابی گام بردارد.» وی با تأکید بر اهمیت تعامل وزارت دفاع و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: «ضرورت دارد همکاری‌ها و تعاملات در چارچوب روابط صمیمانه موجود، افزایش یابد و هر دو نهاد در راستای تحقق اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام‌های مناسب را بردارند.»

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

کلید واژه ها: دفاع ارزش دفاع آثار نشر ارزش دفاع نشر ارزش دفاع وزارت دفاع فرهنگ دفاع مکتب دفاع دفاع مقدس دفاع پشتیبانی مقدس