روال فعلی بورس عادی به نظر نمی‌رسد

تعداد بازدید:۱۴۸۷
روال فعلی بورس عادی به نظر نمی‌رسد

حجت‌الاسلام والمسلمین «غلامحسین محسنی اژه‌ای»، رئیس قوه قضاییه کشورمان روز دوشنبه (۱۵ آذر ۱۴۰۰) در جلسۀ شورای عالی قوه قضائیه ضمن تبریک ولادت حضرت زینب کبری (س) و گرامیداشت روز پرستار اظهار داشت: «امیدوار هستم به برکت این ایام، عنایت پروردگار شامل همه، علی الخصوص پرستاران به ویژه همۀ کادر درمان شود که در طول نزدیک به دو سال، زحمات زیادی متحمل شده و همچنان هم تحت فشار و تحمل مشکلات هستند. پرستاران و کادر درمان پیوسته در معرض رحمت الهی هستند چرا که مشمول دعاهای بیماران و بستگان آن‌ها هستند.»

رئیس دستگاه قضا همچنین ضمن گرامیداشت روز دانشجو بیان کرد: «دانشجویان مسلمان و متدین ما در طول سنوات دور تا امروز، همیشه موتور متحرک در مقاطع مختلف برای به حرکت در آوردن جامعه، ایستادگی در مقابل استکبار، استبداد و بیگانگان و برای بسیاری از مواقع حتی الگوی دانشجویان حوزۀ بودند. امیدوار هستیم جوانانی که در راه اسلام و استکبار ستیزی و عدالت خواهی و حفظ استقلال و عزت هزینه دادند و خونشان نهضت، انقلاب و کشور ما را آبیاری کرده است زین پس نیز درخت انقلاب را تنومندتر و پرثمرتر کنند.» حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به اینکه بعضاً دانشجویان ما چه در حوزه و چه در دانشگاه، قبل از انقلاب بر اثر ایستادگی در برابر جور و ظلم ستم‌شاهی در داخل کشور و اجانب و عوامل آمریکا و صهیونیست در خارج از کشور زیر شکنجه به شهادت رسیدند، گفت: «طلبه‌ها، دانشجویان و اساتید زیادی آن زمان در راه عدالت خواهی و هدف اسلام به شهادت رسیدند و سخت شکنجه شدند و آن زمان در برابر استبداد ایستادگی کردند و خونشان در فیضیه و دانشگاه به زمین ریخت.» وی اضافه کرد: «در زمان جنگ هم بسیاری از دانش پژوهان و دانشجویان ما خونشان نثار جبهه‌ها شد. بعد از انقلاب هم این موضوعات ادامه داشت و بعضاً هم در راه دفاع از حریم اهل بیت به شهادت رسیدند.»

رئیس قوه قضائیه در ادامه این موضوع خطاب به دادستان کل کشور، معاونت امور بین‌الملل و دبیر ستاد حقوق بشر تأکید کرد: «جنایت‌های آمریکا در طول دهه‌های گذشته تا به امروز را به صورت جدی هم در مجامع بین‌المللی دنبال کنید و هم در داخل کشور از طریق محاکم این موضوع پیگیری شود. این جنایات نه باید فراموش شوند نه رها شوند بلکه باید در سازمان‌های بین‌المللی تعقیب شوند. در داخل نیز در خصوص افرادی که باید تحت تعقیب قرار گیرند اقدامات لازم انجام شود.» حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: «این جنایتکاران و محکومین عالم امروز مدعی می‌شوند و جای جلاد و شهدا را تغییر می‌دهند و از کسانی که دستشان به خون حدود ۱۷ هزار انسان وارسته در طبقات مختلف کشورها آلوده بوده است، حمایت می‌کنند؛ از تروریست‌ها حمایت می‌کنند، خودشان ترور و به آن اقرار می‌کنند.»

وی ادامه داد: «دادستان تهران در این راستا پرونده تشکیل داد، دادستان کل کشور و ستاد حقوق بشر اقدام کردند منتهی این موضوع با جدیت بیشتر نیاز به پیگیری دارد. برخی مقامات آمریکایی و رژیم صهیونیستی اعتراف کردند که کارشناسان عزیز و دانشمندان هسته‌ای ما را ترور کرده‌اند که این موضوع نباید فراموش شود و نباید در مورد آن کوتاه آمد. اینها مرتکب ده‌ها و صدها جنایت دیگر در کشور ما و سایر کشورهای اسلامی شدند.» رئیس دستگاه قضا در ادامه بار دیگر تأکید کرد: «از معاون حقوق بین‌الملل و دبیر ستاد حقوق بشر و از دادستان کل کشور درخواست دارم که این مسائل و جنایات را به طور جدی دنبال کنند و خداوند هم کمک خواهد کرد. درست است که مجامع بین‌المللی متأسفانه امروز تحت نفوذ و سیطره نظام سلطه هستند اما شما وظیفه خود را انجام دهید و این موضوع را دنبال کنید ان‌شاءالله نتیجه هم خواهید گرفت.»

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت رسیدگی به وضعیت بورس تأکید کرد: «مسألۀ بورس از سوی سازمان بازرسی کل کشور و دادستان کل کشور درگذشته دنبال شده است اما به نظر من کفایت نمی‌کند و عقیده دارم بسیاری از موضوعات را اگر یک بار دنبال شوند و سپس رها شوند ما به نتیجه مطلوب خود نخواهیم رسید.» وی اضافه کرد: «کماکان به ذهن می‌رسد و قرائن و شواهد این گونه حکایت می‌کند یک روال عادی و متعارف در بورس رقم نمی‌خورد، بنابراین بار دیگر رسیدگی به این موضوع را درخواست می‌کنم. دستور مکتوب این موضوع به رئیس سازمان بازرسی کل کشور هم ابلاغ شد، گزارشات قبلی خود را به روز کرده و این موضوع را دنبال، پیگیری و تعقیب کنید تا اگر تخلف و جرمی صورت گرفته است به هیچ وجه قابل بخشش و اغماض نیست.»

رئیس دستگاه قضا عنوان کرد: «تعداد کثیری از مردم ما اعتماد کردند و پول خود را وارد بورس کردند و حالا متضرر شده‌اند. بخشی از این ضررها در بورس طبیعی است زیرا باید آموزش می‌دیدند و توجه و رعایت می‌کردند اما به هر صورت بسیاری از افراد تقریباً هستی خود را وارد بورس کردند و با مشکل جدی مواجه شدند؛ بنابراین بازرسی کل کشور به گزارش‌های قبل اکتفا نکنند و این موضوع را به صورت جدی دنبال و پیگیری کنید و اگر تخلف و جرمی رخ داده بود آن را به دادگستری و مسئولین ذی‌ربط گزارش کنید.» حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ادامه داد: «دادستان کل کشور هم این موضوع را رها نکنند و در شوراهای عالی بورس و سایر جلسات مجدد آن را پیگیری کنند. فرضاً اگر مشخص شد هیچ اشکالی هم وجود نداشت باز هم برای مردم به صورت شفاف روشن شود، در حال حاضر برای مردم این ذهنیت وجود دارد که تخلفاتی صورت گرفته است.»

وی افزود: «اگر پس از بررسی مشخص شد هیچ چیز خلافی وجود ندارد، مسئولین ذی‌ربط برای مردم شفاف آن را توضیح دهند. در نتیجه در این موضوع به صرف گزارش اکتفا نکنید، پیگیری کنید و به مسئولین ذی‌ربط مکتوب اعلام کنید، به بنده هم اعلام کنید تا دنبال کنم و ان‌شاءالله به نتیجه برسیم.» رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع انبار سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اشاره کرد و گفت: «انبار سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی نمونه‌ای است که با پیگیری خوب پیش رفته است و نشان می‌دهد اگر موضوعات پیگیری شود کار پیش می‌رود. از دولت محترم تشکر و تقدیر می‌کنم که به این موضوع ورود خوبی داشتند و معاون اول رئیس‌جمهور از نزدیک دیدند و کارگروهی تشکیل شد، وزیر اقتصاد به میدان آمدند و اقدامات بسیار خوبی انجام شده و در حال انجام است که همه بر اثر پیگیری‌های انجام شده رقم خورده‌اند.»

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای ادامه داد: «رؤسای کل دادگستری ما در این زمینه ورود خوبی داشتند، در دولت هم همین‌طور بوده است. از مسئولین سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی تشکر می‌کنم که خوب به میدان آمدند.» وی تصریح کرد: «امیدوار هستیم این اقدامات ادامه داشته باشند. بسیاری از اموال به مزایده گذاشته می‌شوند و بسیاری در حال تعیین تکلیف شدن هستند. در موضوع بورس هم درست است که ماهیت کار کاملاً متفاوت است اما باید کار و همکاری و هم افزایی این چنینی و همه جانبه انجام شود و به صرف گزارش به آن اکتفا نشود. دولت و وزارت اقتصاد و سازمان تدبیر کنند که این موارد تکرار نشوند. دادسراها و دادستان‌های کشور و وزیر دادگستری نیز نظارت کنند تا چنین مسائلی تکرار نشوند.» رئیس دستگاه قضا افزود: «موضوع اموال تملیکی آسیب شناسی شد و مشخص شده است که چه جایی مشکل تعزیرات وجود داشته و چه جایی مشکل دادگستری و یا اجرا وجود داشته است یا کجا مشکل قوانین و مقررات که وزیر دادگستری این‌ها را به صورت جدی دنبال کند.»

منبع خبر: خبرگزاری مهر

کلید واژه ها: موضوع کشور دادستان کشور بازرسی کشور پیگیری دنبال جدی دنبال رئیس رئیس دستگاه رئیس دستگاه قضا


نظر شما :