کشور در همۀ عرصه‌ها در حال پیشرفت است

کشور در همۀ عرصه‌ها در حال پیشرفت است

سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی»، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح روز یکشنبه (۱۲ دی ۱۴۰۰) در جشنوارۀ باقرالعلوم دانشگاه بقیه الله (عج) و شروع فاز سوم واکسن نورا، اظهار داشت: «جنگ امروز برای از بین بردن اعتماد به نفس ملی و القای خودباختگی است تا به ظرفیت‌های درونی خود کم اعتنا شویم و جهان غرب را صاحب برتری بدانیم؛ لذا وقتی مسئولی با اعتماد به نفس سخن می‌گوید و افق‌های بلندی را برای جهش‌های بزرگ در ذهن خود دارد، این می‌تواند جامعه را به منزلتی که شایسته آن است، برساند.»

وی افزود: «غربی‌ها در خصوص جنگ روانی می‌گویند که برای پیروزی در جنگ روانی و القای اکاذیب برای دیگر جوامع، جامعة هدف باید خودش در قله مرتفع جنگ روانی باشد.» فرمانده کل سپاه ادامه داد: «انسان‌ها و جوامع با ذهن‌هایشان حرکت می‌کنند؛ البته در این رابطه اولین نکته این است که چگونه می‌اندیشیم و خود را چگونه می‌بینیم؛ زیرا وابستگی علمی، ذهنی و ادراکات خواست دشمن است؛ پس چنانچه می‌خواهیم مستقل باشیم، باید مستقل بمانیم و مستقل فکر کنیم.» سرلشکر سلامی تأکید کرد: «ما در برابر مؤمنان کرنش می‌کنیم، ولی در برابر دشمنان هرگز کرنش نمی‌کنیم؛ چون حرکت ما بر مبنای اعتماد و ایمان به خدا و نهراسیدن از دشمن، استوار است و این همان معنای عزت است.»

وی گفت: «دشمنان ما چون در صدر میزان کشته‌های ناشی از کرونا قرار دارند، در حال تسلیم شدن در برابر کرونا هستند، اما در مقابل، ایران به برکت اسلام و رهبری که حکمت و ایمان و نفوذ بر قلب‌ها دارد، تاکنون توانسته به خوبی مشکلات را رفع کند.» فرمانده کل سپاه تصریح کرد: «ما هیچ راهی جز مستقل بودن نداریم و باید با بهره‌گیری از علم بتوانیم در آسمان و زمین نفوذ کنیم؛ البته این نفوذ فیزیکی نیست، بلکه گشایش افق‌های ذهن است. ما نباید تنها مصرف‌کنندۀ علم باشیم، بلکه باید افق‌های جدید را تصاحب کنیم و حرف‌های قوی برای جهان داشته باشیم.»

وی با بیان اینکه باید برای بشریت ارمغان‌های جدید داشته باشیم، اظهار داشت: «در زمینۀ پروتکل‌های درمانی باید حرف‌های جدید داشته باشیم تا شخصیت‌های خود را علاوه بر دین با علم هم به دیگران معرفی کنیم.» سرلشکر سلامی در پایان خاطر نشان کرد: «تولید واکسن نورا را تبریک می‌گویم؛ زیرا تا این لحظه توانسته‌ایم کارنامۀ درخشانی را از خود به دیگران معرفی کنیم و همچنان آمادۀ همکاری با وزارت بهداشت در عرصه‌های مورد نیاز هستیم.»

سرلشکر سلامی در حاشیه جشنوارۀ باقرالعلوم (ع) و آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن نورا اظهار داشت: «مجبوریم در همۀ عرصه‌ها تلاش کنیم تا کشور پیشرفت کند و قوی‌تر از گذشته شود.» وی افزود: «البته این قوی شدن مسیری است که باید طی کنیم؛ لذا یکی از راه‌های رسیدن به این مهم، دستیابی به دستاورد‌های علمی، صنعتی و فناورانه است که در کشور ما فراوان وجود دارد.» سرلشکر سلامی با بیان اینکه ما در سپاه تلاش می‌کنیم تا از این دست رویداد‌ها را به مردم هدیه کنیم، گفت: «امروز آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن نورا بود؛ لذا برای اینکه این اعتماد در ملت به وجود بیاید و نیز بر اساس گفتۀ دکتر ابوالقاسمی، فرمانده دانشگاه بقیه‌الله (عج) که عنوان کرده واکسن نورا از واکسن‌های پیشرفتۀ موجود برای مقابله با ویروس کروناست، این واکسن را برای تزریق دُز سوم انتخاب کردم.»

فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه در دُزهای اول و دوم، واکسن برکت را تزریق کرده بودم، اما برای دُز سوم، واکسن نورا که این هم محصول تلاش دانشمندان ایرانی است را انتخاب کردم، عنوان کرد: «کشور در همۀ زمینه‌ها اعم از حوزه دفاعی و سایر حوزه‌ها مانند پزشکی، صنعتی، اقتصادی، فرهنگی و علمی در حال پیشرفت است و افق‌های بلندی پیش روی ملت ایران قرار دارد.»

منبع خبر: پایگاه خبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

کلید واژه ها: واکسن واکسن نورا نورا سپاه فرمانده سپاه سلامی سرلشکر سلامی فرمانده سرلشکر