دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح، مسئول تأمین امنیت کشور هستند

۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۵ کد : ۶۰۴۶ اخبار دفاعی اخبار نیروهای مسلح اخبار اصلی
دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح، مسئول تأمین امنیت کشور هستند

امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری»، معاون هماهنگ کنندۀ ارتش جمهوری اسلامی ایران روز سه‌شنبه (۱۷ اسفند ۱۴۰۰) در مراسم ارزشیابیِ عملکرد دانشگاه‌های افسری ارتش که در دانشگاه افسری امام علی (ع) برگزار شد، در جمع فرماندهان و مسئولان یگان‌های تابعۀ ارتش جمهوری اسلامی ایران، با بیان اینکه آموزش در دانشگاه‌های افسری ارتش، بسیار حیاتی و مهم است، گفت: «این دانشگاه‌ها در آینده، پرورش دهندۀ مدیران، افسران و فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران هستند.»

وی افزود: «ارزیابی عملکرد دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران، قطعاً در ارتقای توان علمی، دینی و رزمی ارتش همیشه قهرمان تأثیرگذار خواهد بود.» معاون هماهنگ کننده ارتش خاطر نشان کرد: «همیشه افرادی که در یک مرکز آموزش کار می‌کنند، کار بسیار با اهمیتی دارند و هر چقدر آموزش صحیح‌تر باشد، در میدان نبرد موفق‌تر خواهیم بود.» امیر دریادار سیاری اظهار کرد: «اهمیت دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح در مقایسه با دیگر دانشگاه‌ها، این است که این دانشگاه‌های مقدس از دستان والاترین مقام کشور، یعنی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا (مدظله‌العالی) درجه و سردوشی دریافت می‌کنند.»

وی عنوان کرد: «دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح، مسئول تأمین امنیت کشور و ملّت هستند و به خاطر این ارزش، شخص ولی‌فقیه زمان در مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان این دانشگاه‌ها شرکت می‌کنند.» امیر دریادار سیاری با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب گفت: «مدیران و فرماندهان باید سه ویژگی ایمان، شجاعت و دانش را داشته باشند. اگر ایمان و اعتقاد نباشد، پوچی و سردرگمی در انسان به وجود می آید و شجاعت نیز باید معنادار و عقلانی باشد، از سویی ارتقای دانش نیز برای مقابله با تهدیدات آینده، جایگاه بسیار مهمی دارد.»

وی در پایان با بیان اینکه ارتقای بصیرت برای فرماندهان و مدیران آینده ارتش جمهوری اسلامی ایران، بسیار حائز اهمیت است، اظهار کرد: «بصیرت به فرمودۀ مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) قطب نمای ما در اوضاع پیچیده و غبار آلود است و قطب نما و الگوی ما، امروزه ولی‌فقیه زمان است.»

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران

کلید واژه ها: ارتش افسری ارتش دانشگاه افسری ارتش ارتش جمهوری ارتش جمهوری اسلامی ارتش جمهوری اسلامی ایران دانشگاه دانشگاه افسری افسری جمهوری