تهران الگوی سیاسی، اقتصادی و توسعه کشور است

۲۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۳ کد : ۶۱۳۷ اخبار ملی اخبار اصلی اخبار اقتصادی
تهران الگوی سیاسی، اقتصادی و توسعه کشور است

دکتر «احمد وحیدی»، وزیر کشورمان در نشست شورای اداری استان تهران اظهار داشت: «توطئه‌های دشمن تمامی ندارد و در این مدت جنگ ترکیبی در مسائل حقوقی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در پیش گرفت که با هوشیاری دولت و ملت این توطئه‌ها خنثی شد.»

وی افزود: «دولت سیزدهم در حالی سال گذشته کار خود را شروع کرد که به گفته کارشناسان با کسری بودجه ۴۰۰ تا ۸۰۰ هزار میلیاردی مواجه بود و مشکلات متعددی در کشور ایجاد شده بود که توانست تمامی برنامه‌های خود را در بخش‌های مختلف اجرایی کند و مشکلی در کشور ایجاد نشد.» وزیر کشور با اشاره به افزایش ۵۳ درصدی میزان مسافرت‌های نوروزی و همچنین کاهش ۲۳ درصدی تلفات جاده‌ای نیز خاطر نشان کرد: «خوشبختانه امسال شاهد نشاط اجتماعی در ایام نوروز در سراسر کشور بودیم و بسیاری از اماکن اقامتی در سراسر کشور مملو از مسافران بود.»

دکتر وحیدی ادامه داد: «در بخش‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در مقابله با توطئه‌های دشمن پیروز شدیم، دشمن تلاش کرد که جامعۀ ایرانی را یک جامعه افسرده و بی روح معرفی کند، اما میزان مسافرت‌های نوروزی شکستی دیگر برای دشمن بود.» وزیر کشور با اشاره به لزوم توجه به مسائل اجتماعی و فرهنگی گفت: «حل مسائل و مشکلات جامعه مورد تأکید دولت سیزدهم است و باید همه تلاش کنند تا مسائل و مشکلات مردم مرتفع شود.» وی ادامه داد: «دشمن زخم خورده هرگز دست از دشمنی بر نمی‌دارد و در این سال‌ها دشمن تلاش کرد تا گسست‌هایی در مسائل اجتماعی، اقتصادی، قومی و مذهبی ایجاد کند که در همه این موارد با شکست مواجه شد.»

منبع خبر: خبرگزاری صدا و سیما

کلید واژه ها: دشمن کشور مسائل اجتماعی ایجاد توطئه