استکبار، اقتدار امروز ایران اسلامی را بر نمی تابد

استکبار، اقتدار امروز ایران اسلامی را بر نمی تابد

امیر سرتیپ کیومرث حیدری روز شنبه (۲۶ فروردین ۱۴۰۱) در گردهمایی جهاد تبیین در شیراز افزود: از همین روی آنها قصد دارند که ما را منزوی کنند و اجازه ندهند تا ملت ما با این اقتدار با دنیا ارتباط برقرار کند.
وی ادامه داد: امروز قابلیت‌های نهفته در نیروی زمینی بروز و ظهور کرده و با تحول عمیقی که در این زمینه ایجاد شده به یک نیروی زمینی متحرک هجومی و واکنش سریع تبدیل شده که تمام این اقدامات و کوشش‌ها باید در جهاد تبیین مورد توجه قرار گیرد.
او اظهار داشت: چون ما در نیروی زمینی توانایی‌های زیادی در عرصه تولید تسلیحات و تجهیزات نظامی داریم، امسال بحث ارتباط با شرکت‌های دانش بنیان و نهادینه کردن تولید دانش بنیان را با جدیت دنبال خواهیم کرد که امیدواریم بتوانیم از این بابت به اقتصاد کشور کمک کنیم. استکبار جهانی توان رزمی و اقتدار امروز ایران اسلامی که موجب فرار آمریکا از منطقه خاورمیانه شده را بر نمی‌تابد.

منبع خبر: خبرگزاری جمهوری اسلامی

کلید واژه ها: نیروی نیروی زمینی زمینی ارتباط دانش اقتدار اسلامی