اطلاعیه شماره ۱: قابل توجه داوطلبان محترم آزمون دکتری تخصصی(Ph.D) دانشگاه عالی دفاع ملی

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۳ کد : ۶۸۵۴ اطلاعیه های مهم

1. دانشگاه عالی دفاع ملی در مقطع دکتری تخصصی ( ph.D ) برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در رشته‌های علوم دفاعی راهبردی (گرایشهای دفاع ملی، سیاست دفاعی و اندیشه نظامی)، مدیریت راهبردی پدافند غیرعامل، مدیریت راهبردی نظامی، مطالعات راهبردی دفاع مقدس، ژئوپلتیک و ژئواستراتژی، مدیریت راهبردی، مدیریت آینده پژوهی، مدیریت راهبردی دانش، مدیریت راهبردی فرهنگی، علوم اقتصادی، مدیریت راهبردی فضای سایبر (گرایشهای امنیت سایبری‌، دفاع سایبری و مدیریت سایبری)، امنیت ملی (گرایشهای مطالعات امنیت ملی، تهدیدات امنیت ملی و امنیت داخلی)، حقوق بین‌الملل، روابط بین الملل، حفاظت اطلاعات راهبردی و حکمرانی، مطابق مصوبات و ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین با هماهنگی و نظارت سازمان سنجش آموزش کشور از میان داوطلبان واجد شرایط و از طریق آزمون کتبی و مصاحبه، دانشجو می پذیرد. ضمناً آزمون ورودی دکتری سال ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در اواخر بهمن ماه سال جاری در دانشگاه برگزار خواهد شد.

همچنین در رشته گرایشهای زیر نیز در صورت اخذ ظرفیت از وزارت عتف، نسبت به پذیرش دانشجو اقدام خواهد شد:

• مدیریت راهبردی آموزش
  • مدیریت بحران با گرایش راهبردی
  • مدیریت راهبردی آماد و پشتیبانی
  1. ظرفیت پذیرش در رشته گرایش‌ها به تعداد ۷ نفر در هر رشته می باشد.

‌‌‌‌‌‌‌

کلید واژه ها: راهبردی مدیریت راهبردی مدیریت ملی امنیت ملی امنیت رشته دفاع