چشم دوختن به نتایجِ انتخابات فلان کشور خطایی راهبردی است

۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۲ کد : ۱۴۶۵ اخبار راهبردی اخبار ملی اخبار اصلی اخبار اجتماعی
چشم دوختن به نتایجِ انتخابات فلان کشور خطایی راهبردی است

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر «سیدابراهیم رئیسی»، رئیس قوه قضاییه کشورمان روز دوشنبه (۱۷ شهریور ۱۳۹۹) در جلسۀ شورای عالی قوه قضائیه، با اشاره به آغازِ سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه، بر ضرورت رعایتِ شیوه نامه‌های بهداشتی و صیانت از سلامت جانیِ دانش آموزان و کادر آموزشی و پژوهشگران کشور تأکید کرد.

رئیس قوه قضائیه همچنین لزومِ صیانت از فکر و اندیشۀ دانش آموزان و دانشجویان را متذکر شد و گفت: «صیانت از فکر و اندیشۀ دانش آموزان و دانشجویان و خردمندی و خردورزی نسل جوان و نوجوانِ ما در گرو اجرای منویات مقام معظم رهبری در دیدارِ مسئولان آموزش و پرورش و سند تحول بنیادین نظام آموزشی کشور است.» وی در بخش دیگری از سخنانش با تقدیر از مقام معظم رهبری به خاطر موافقتِ ایشان با پیشنهاد دستگاه قضائی برای تداوم برگزاری دادگاه‌های ویژۀ رسیدگی به اخلال در نظام اقتصادی، از ارائۀ طرحی جامع برای نهادینه و نظام‌مند کردن روندِ برگزاری این دادگاه‌ها سخن گفت. دکتر رئیسی با تأکید بر تداوم دادگاه‌های مفسدان اقتصادی در عین حال گفت: «به دنبال آن هستیم با ارائۀ طرحی جامع به مجلس این فرایند را از موضوعی استثنایی و اضطراری به رویه‌ای مستمر و اقدامی نهادینه در دستگاه قضا تبدیل کنیم تا هم حقوق بیت‌المال حفظ شود، هم برخورد با مفسدان به صورت قانونمند، سریع، دقیق و عادلانه پیگیری شود.»

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه به هیچ عنوان نباید به مفسدان اقتصادی مجال داده شود، از بین بردن زمینه‌هایِ فساد را علاوه بر برخورد با مفسدان و برگزاریِ دادگاه‌های ویژه، در گرو اصلاح ساختارهای فسادزا دانست و از دولت و مجلس خواست که اصلاحات مورد نظر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در حوزۀ اقتصادی را با جدیت دنبال کنند. دکتر رئیسی در ادامۀ سخنانش با ابراز تأسف از اهانت به مقدسات در برخی کشورهای اروپایی همزمان با عادی سازی روابط امارات با رژیم صهیونیستی و محکومیت این اقدامات موهن گفت: «جسارت به قرآن کریم و اهانت به پیامبر عظیم الشأن اسلام در اروپا و برقراری رابطه بین یک کشور به ظاهر اسلامی با صهیونیست‌ها سناریویی حساب شده است که در یک اتاق فکر طراحی شده‌اند.»

وی افزود: «همۀ این اقدامات یک منشأ دارد که می‌خواهند اقتدار اسلام در دنیا و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در منطقه را دچار آسیب کنند؛ غافل از اینکه چنین اقداماتِ خباثت باری موجب افزایش نفرت عموم ملت‌های آزاده از عاملان و حامیانِ این کارها خواهد شد.» رئیس قوه قضاییه ایجاد امید در جامعه را از مهم‌ترین مسئولیت‌هایِ همۀ کارگزاران نظام دانست و افزود: «دشمن به دنبال ناامید کردن مردم است، اما هر یک از مسئولان وظیفه دارند که با عمل صالح و خدمتگزاری خالصانه، مانع رسیدن دشمن به این هدف شوم شوند.» وی این نکته را هم متذکر شد که ایجاد امید در جامعه و افزایش سرمایه‌های اجتماعی با حرف و سخن امکانپذیر نیست و نیازمند اقدام و عمل و اتکا به ظرفیت‌های داخلی است و هر گونه چشم دوختن به دیگران و پیوند دادن گشایش در امور به نتیجۀ انتخابات دیگر کشورها خطایی راهبردی است.»

منبع خبر: خبرگزاری میزان

کلید واژه ها: حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی قوه قضاییه