دفاع مقدس برگ زرین انقلاب اسلامی است

دفاع مقدس برگ زرین انقلاب اسلامی است

سردار سرتیپ پاسدار «احمد وحیدی»، رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی روز دوشنبه (۳۱ شهریور ۱۳۹۹) در حاشیۀ آیین تجلیل و تکریم از یک میلیون پیشکسوت دفاع مقدس، اظهار داشت: «دفاع مقدس برگ زرین و مهمی از تاریخ انقلاب اسلامی و حیات ملت ما است.»

وی افزود: «بزرگداشت هفته دفاع مقدس و این واقعۀ مهم یک امر ضروری انقلاب به حساب می‌آید که تداومِ انقلاب را تضمین و به ما یادآوری می‌کند که چه بزرگانی را از دست داده و به چه دستاورد‌های عظیمی دست یافته‌ایم.» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی تصریح کرد: «هفتۀ دفاع مقدس یادآور رشادت‌ها و بزرگی‌ها است و به ما یادآوری می‌کند که ملت ایران در هیچ شرایطی در برابر سختی‌ها سر فرود نیاورده است و با قدرت در مقابلِ دشواری‌ها راه عزت را انتخاب کرده و ایستاده است.»

سردار وحیدی گفت: «ملت ما پیروزی‌های بزرگی را در پس این ایستادگی به دست آورده است و امروز نیز قطعۀ دیگری از تاریخ ماست که با ایستادگی در برابر توطئه‌ها و فشار‌های دشمن، سرافرازانه یکی پس از دیگری دشمن را در جبهه‌هایِ مختلف با شکست مواجه می‌کند. دفاع مقدس یادآور همۀ این پیروزی‌ها است که برای ما حاصل شده است.»

منبع خبر: خبرگزاری دفاع مقدس

کلید واژه ها: سردار وحیدی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی دفاع مقدس