اختتامیه همایش مجازی بین‌المللی فلق

۱۸ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۰ کد : ۱۷۲۸ اخبار دانشگاه
اختتامیه همایش مجازی بین‌المللی فلق

اختتامیۀ همایش مجازی بین المللی فلق تحت عنوان «درآمدی بر گفتمان‌های نوین پساکرونا» با حضور اندیشمندان، کارشناسان و اساتید داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی و ارائۀ مقالات علمی پژوهشی و آثار فرهنگی در روز دوشنبه (۷ مهر ۱۳۹۹) برگزار گردید. در این مراسم که به صورت ویدئو کنفرانس (وبینار) برنامه ریزی و برگزار شد، سردار سرتیپ پاسدار «احمد وحیدی»، رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی به ایراد سخنرانی پرداخته و عنوان کردند: «امروزه مسائل زیستی، سایبری و فضایی در حال شکل دادن نوع جدیدی از تعاملات جهانی و روابط بین جوامع و معادلات قدرت در حوزه‌های مهم فرهنگی، سیاسی، حکمرانی و اجتماعی هستند. امروزه با مسائل راهبردی جدیدی در جهان مواجه هستیم و باید به خوبی آن را بشناسیم و همچنین تأثیر آن را در شکل‌دهی آیندۀ جهان ببینیم.»

وی تأکید کرد: «نباید دوباره اجازه داد یک انحصارگری افراطی توسط کسانی که امروز قدرت فناوری را به لطف مغز‌هایی که از سراسر دنیا جذب شده‌اند، بر سرنوشت کشور‌ها و ملت‌ها تحمیل شود. برای جلوگیری از وقوع این اتفاقات، باید شجاعانه به واقعیت‌های در حال وقوع بپردازیم.» سردار وحیدی عنوان کرد: «فکر کنیم چگونه بایستی برای داشتن ظرفیت‌هایِ برابر برای ملت‌ها در ایفای نقش جهانی و جهانی پر از صلح و صفا به دور از تجاوزگری و استکبار و نیز تلاش برخی قدرت‌ها برای زیر سلطه کشیدن ملت‌ها مواجه شد.»

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: «مسؤلیت مهم و بارز این همایش و همایش‌های شبیه به آن، این است که ضمن شناخت دقیق‌تر مسائل نسبت به ایجاد یک گفتمان قوی و غنی، راجع به مقابله با جریانات استکباری که امروزه در عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی در کنار عرصۀ نظامی نشان می‌دهد، مقابله کرد.»

در مراسم اختتامیه همایش بین المللی مجازی فلق با عنوان درآمدی بر گفتمان‌های نوین پساکرونا، «ابو احمد فواد»، دبیر کل جبهه خلق فلسطین، «امیر توفیقی» و «انیس نقاش» از لبنان، «جوفینگن»، استاد جامعه شناسی از آمریکا، دکتر «طلال عتریسی»، مدیرکل مطالعات بیروت، دکتر «هوا لیمینگ»، سفیر سابق جمهوری خلق چین در ایران، دکتر «لوییس گوردن»، استاد فلسفه از دانشگاه کنتیکت آمریکا سخنرانی نمودند و به بیان دیدگاه‌ها خود پرداختند.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

کلید واژه ها: سردار وحیدی فلق