ایران به هر کشوری سلاح نمی‌فروشد

۰۴ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۵ کد : ۱۸۱۷ اخبار راهبردی اخبار دفاعی اخبار ملی
ایران به هر کشوری سلاح نمی‌فروشد

دکتر «علی ربیعی»، سخنگوی دولت روز جمعه (۲ آبان ۱۳۹۹) رفع تحریم‌های تسلیحاتی ایران را بر اساس برجام دانست و اظهار کرد: «جامعه جهانی به حقانیت جمهوری اسلامی ایران پی برد و به ایران هراسی کاذبی که ترامپ دامن می‌زد پایان داد.» وی گفت: «در جامعه جهانی هیچ کشوری از ترامپ تبعیت نکرد و تحریمی که از ابتدا غیر قانونی و نامشروع بود برداشته شد.»

سخنگوی دولت افزود: «ما اساساً اسلحه دوست نیستیم و صلح دوستیم و فکر می‌کنیم نباید منطقه را انبار اسلحه کرد.» دکتر ربیعی گفت: «سیاست ایالات متحده تبدیل منطقه به انبار اسلحه و درآمدسازی برای شرکت‌های اسلحه‌سازی آمریکایی است و منافع آن‌ها همیشه بر جان انسان‌ها ترجیح داده می‌شود.» وی افزود: «ما موافق اینکه منطقه پر از اسلحه باشد، نیستیم و هرگز در این مسیر و در این دام حرکت نخواهیم کرد.»

سخنگوی دولت گفت: «ترامپ بعد از شکست در جلوگیری از لغو تحریم‌های تسلیحاتی ایران باز به بیان اظهاراتی دربارۀ برنامه‌های تسلیحاتی ما پرداخته است، اما ما در زمینۀ دفاعی خوشبختانه به خودکفایی و دانش بسیار بالایی دست پیدا کرده‌ایم.» دکتر ربیعی با تأکید بر اینکه سیاست ما دفاعی است، افزود: «جمهوری اسلامی ایران در قرن‌های اخیر آغازگر هیچ جنگی نبوده و همۀ راهبرد تسلیحاتی ما مبتنی بر راهبرد دفاعی است.» وی گفت: «البته برای واردات اگر هر زمان نیاز داشته باشیم مراجعه می‌کنیم و در چارچوب دفاع، تصمیمات لازم را خواهیم گرفت.»

سخنگوی دولت افزود: «اگر کشوری هم از ما درخواست سلاح کند ما شرایط خاص خود را داریم به این معنا که شرایط ما اخلاقی و مسئولانه بودن، جنگ افروزانه نبودن و دفاعی بودن است و با رعایت کامل چارچوب و قواعد بین‌المللی تصمیم خواهیم گرفت.»

منبع خبر: خبرگزاری دفاع‌مقدس

کلید واژه ها: دکتر ربیعی دولت تحریم تسلیحاتی