اول تحریم می‌کنند، بعد مذاکره و ترور!

اول تحریم می‌کنند، بعد مذاکره و ترور!

حجت‌السلام والمسلمین دکتر «سیدابراهیم رئیسی»، رئیس قوه قضاییه کشورمان صبح روز شنبه (۸ آذر ۱۳۹۹) در نشست با اعضای شورای فرماندهی و مسئولان مرکز مقاومت بسیج قوه قضاییه که به مناسبت هفتۀ بسیج برگزار شد، با محکومیت ترور دانشمند شهید «محسن‌فخری‌زاده»، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح؛ صنعت هسته‌ای را یک صنعت اقتدارآفرین برای کشور دانست و گفت: «شهید فخری‌زاده‌ها، قهرمانان پیشرفت این کشورند.»

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه پیشرفت‌های هسته‌ای و دفاعی کشور، خاری در چشم دشمنان این کشور است، ترور و تحریم را دو لبه یک قیچی توصیف کرد که دشمنان برای توقف ملت ایران در دست گرفته‌اند و متذکر شد: «هدف اصلی دشمن، ترور پیشرفت و اقتدار ملت ایران است که إن‌شاءالله محقق نخواهد شد.» دکتر رئیسی طراحان و حامیان ترور را خبیث‌تر از عاملان آن دانست و اظهار کرد: «طراحان و حامیان ترور همان‌هایی هستند که اول تحریم می‌کنند و سپس با کراوات پای میز مذاکره آمده و از سوی دیگر در خیابان با اسلحه آدم می‌کشند.»

رئیس قوه قضاییه گفت: «همان مدعیان دروغین حقوق بشر در اروپا و آمریکا یک روز با ممانعت از رسیدن دارو به بیماران جنایت می‌کنند، یک روز هم در خیابان با اسلحه آدم می‌کشند؛ یک روز سپهبد حاج قاسم سلیمانی و یک روز شهریاری و علی محمدی و یک روز هم فخری‌زاده را ترور می‌کنند.» دکتر رئیسی با تأکید بر اینکه تاوان سختی در انتظار این جنایتکاران است، گفت: «تاوان این جنایت‌ها، ازالۀ لکه نجس صهیونیستی از جغرافیای منطقه است که إن‌شاءالله به زودی اتفاق خواهد افتاد و این وعده الهی است.» وی از دانشمند شهید محسن فخری‌زاده به عنوان یکی از چهره‌های بی‌ادعا و خدوم یاد کرد و گفت: «شهید فخری‌زاده سرداری بی‌ادعا بود که عموم مردم او را تا روز شهادتش نمی‌شناختند. این شهید با روحیه بسیجی، همچون یک سرباز بی نام و نشان با تسلط بر علم و تکنولوژی توانست زمینه‌های دفاع از کشور و نظام و منطقه را فراهم کند و نقش مهمی در قدرت آفرینی دفاعی داشت و حقیقتاً سرمایه افتخارآفرین برای کشور بود.»

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: «دلیل اینکه شهید فخری‌زاده مورد خشم و غضب دشمن قرار گرفت، این بود که آمریکا و صهیونیست‌ها تصور می‌کردند باید علم و تکنولوژی در انحصار آن‌ها باشد؛ اما او یکی از افرادی بود که این باور آن‌ها را باطل کرد و توانست با علم و فناوری برای کشور تولید اقتدار کند و البته با شهادت فخری‌زاده نیز حرکت علمی کشور در حوزه تولید قدرت متوقف نمی‌شود.» وی در ادامه از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی هم به عنوان سردار ایجاد امنیت و قدرت در منطقه یاد کرد و گفت: «حاج قاسم عزیز هم با شجاعت، مدیریت، اخلاق و معنویت و روحیه بسیجی و توان نظامی بالایی که داشت، ضریب امنیت منطقه را در مقابل بدخواهان و مستکبران و عوامل آن‌ها از جمله داعش بالا برد.»

منبع خبر: خبرگزاری تسنیم

کلید واژه ها: حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی قوه قضاییه ترور فخری زاده